Hofwoningen, Bouwnummer 2

Koopprijs

€ 467.500

Woonoppervlakte

138 m2

Kaveloppervlak

225 m2

Omschrijving

VERKOOP GESTART!

Helemaal thuis in de stad!

START BOUW MAART 2024!
Goed nieuws want de bouw gaat definitief van start!
De aannemer begint binnenkort met de voorbereidende werkzaamheden. Naar verwachting zal de bouw in maart 2024 starten. Dit betekent dat u hier in de zomer van 2025 al kan wonen!

BEPERKTE BESCHKBAARHEID
Er zijn nog 2 hofwoningen beschikbaar en een aantal stadswoningen. Kijk snel op de projectwebsite voor alle projectinformatie en de actuele beschikbaarheid.

LOCATIE
Waar vind je nog zo’n mooie woonplek, zo dichtbij de stad? Je wandelt vanaf hier op je gemak in slechts een paar minuten de binnenstad van Assen in. Ideaal als je bijvoorbeeld een avond naar de schouwburg of de bioscoop gaat en na die tijd nog wat wilt drinken. Of als je op het terras af wilt spreken met vrienden. Lekker uitgebreid shoppen of een gezellig evenement bezoeken; het kan allemaal!

Wat betreft bereikbaarheid kun je het in Acmesa Assen gewoon niet beter treffen. Je woont niet alleen op een steenworp afstand van de stad, je zit hier met de auto ook in no-time op de A28 richting Groningen of Zwolle.

HET PLAN
De beste balans vinden tussen spanning en ontspanning is soms topsport. Terwijl de dynamiek van de stad je een boost geeft, is het ook belangrijk dat je thuis lekker uit kunt rusten. Laat dat nu precies zijn wat Acmesa Assen je biedt; een plek om je na een lange drukke dag terug te trekken binnen de muren van jouw mooie woning of om in je eigen tuin te relaxen terwijl je geniet van de rust, dicht bij het centrum.

De rand van dit plan wordt gekenmerkt door stadse villa’s en het binnengebied bestaat uit twee-onder-één-kap woningen rond een verrassend hofje. Het gaat er net zo rustig aan toe als in een heuse stadsbinnentuin. De spannende mix van traditioneel en stedelijk maakt het wonen hier extra aantrekkelijk. De kinderen laat je veilig spelen in de speeltuin en bij de wadi. Bovendien is er altijd plek voor je auto; op je eigen oprit of op de gezamenlijke parkeerplaats in het parkeerhof.

HOFWONINGEN
Aan de Prins Hendrikstraat vind je een verrassende variatie aan twee-onder-één-kap woningen in een authentieke stijl en een vrijstaande woning. Gaat jouw voorkeur uit naar een woning in een combinatie van een dwars- en een langskap? Of van twee puntdaken? Of spreekt een voorname notariswoning jou aan? Wat de woningen gemeen hebben is het duurzame wooncomfort, de royale leefruimte en een garage met oprit.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkeling van dit project?

Meld je dan vrijblijvend aan op de projectwebsite: woneninacmesa.nl of op nieuwwonendrenthe.nl

*Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 467.500
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
2-onder-1-kap-woning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2024
Type dak
Samengesteld dak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
138 m2
Perceeloppervlakte
225 m2
Inhoud
593 m3
Externe bergruimte
22 m2

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Zonnepanelen

Energie

Energieklasse
A++
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
In centrum en In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 2 plaatsen

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Zwanet

Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Acmesa

Is een ontwikkeling van:

Bemog Projekt Ontwikkeling

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Hofwoningen in het project Acmesa

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.