Header

Huis verkopen? Lamberink haalt eruit wat erin zit!

Een huis verkopen kan iedereen. Maar een huis goed verkopen vraagt om meer.
Onmisbaar is en blijft het vakmanschap en het netwerk van een ervaren makelaar. Lamberink heeft al die kwaliteiten in huis. We kennen de lokale huizenmarkt en weten waar verkoopkansen liggen. Op basis van een vernieuwende verkoopmethode en een zeer compleet verkooppakket benutten we die kansen. Enthousiast, pro-actief en professioneel.

Groot bereik
Met 7 vestigingen is Lamberink actief in vrijwel heel Noordoost-Nederland. Dat betekent: veel lokale marktkennis en toegang tot een groot koperspubliek. Bovendien zorgt het grote netwerk voor veel contactmomenten met potentiële kopers. Valt een huis na een bezichtiging af, dan proberen we kijkers te interesseren voor andere woningen uit ons aanbod.

Groot zoekersbestand
Lamberink beschikt over een enorm bestand van ingeschreven huizenzoekers, die dagelijks van ons een e-mail met het nieuwste aanbod ontvangen. Vaak levert die al serieuze aanvragen voor een bezichtiging op voordat het huis op funda verschijnt.

Maandelijks Open Huis
Lamberink benut alle mogelijkheden om uw huis zo laagdrempelig mogelijk onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Al jaren boeken we veel succes met onze eigen ‘Lamberink Open Huizen Dag’ op elke eerste zaterdag van de maand. Deze extra service is standaard inbegrepen in het Lamberink Verkoop Zeker Plan.

Zeer compleet verkooppakket
De dienstverlening van Lamberink gaat verder dan die van de gemiddelde makelaar. Met ons Verkoop Zeker Plan bieden we een uitgekiende verkoopmethode voor uw huis in combinatie met een zeer uitgebreid pakket verkoopmiddelen. Dat geeft u de beste garanties op een optimaal verkoopresultaat.

Bewezen resultaat
Dat de Lamberink-aanpak werkt, blijkt uit de cijfers en statistieken. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar staat Lamberink in de Top 20 van meest verkopende makelaars van Nederland.

Ook uw huis succesvol verkopen?
Graag komt een van onze makelaars bij u langs voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend verkoopadvies. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van onze kantoren.