Header

Dynamis

Header

Dynamis weet wat er leeft

Dynamis is de overkoepelende, landelijke fullservice-organisatie voor 13 vastgoedpartners en 40 vestigingen door heel Nederland. Zij faciliteren ons op het gebied van research, kennisdeling, marketing en landelijke naamsbekendheid. Daarnaast begeleiden ze opdrachtgevers bij hun landelijke vastgoedvraagstukken.

Voor Lamberink Nieuwbouwmakelaars is vooral de kracht van research van belang. Dynamis Research onderzoekt de Nederlandse vastgoedmarkt en legt de bevindingen vast. Door deze data durven we de markt onderbouwd en vaak eerder dan anderen te duiden. Daarnaast creëren we transparantie voor het vakgebied.

Sprekende Cijfers
Dynamis Research onderzoekt de Nederlandse vastgoedmarkt en legt de bevindingen vast in de Sprekende Cijfers rapportages. Met onze data en expertise zijn wij niet alleen in staat om de markt diepgaand te beschrijven, maar geven we ook onze visie op verschillende thema’s. Hiernaast dragen de rapportages bij aan transparantie in het vakgebied. Onze Sprekende Cijfers-publicaties geven inzicht in de verschillende vastgoedsectoren, zo publiceert Dynamis over de woningmarkt, kantorenmarkt, bedrijfsruimtemarkt, logistieke markt en winkelmarkt. Als aanvulling hierop worden relevante en actuele thema’s uitgediept in Marktscans. Jaarlijks organiseert Dynamis Research een symposium waarbij de actuele thema’s in een specifieke vastgoedsector worden belicht.