Header

Data & Research

Header

Hét kenniscentrum voor vraagzijdeonderzoek

Als gemeente, ontwikkelaar of belegger wilt u bij een voorgenomen (her-)ontwikkeling of aankoopmogelijkheid graag zo snel als mogelijk de vraagzijde in kaart hebben voor de desbetreffende locatie.

Als NVM Nieuwbouwspecialist brengen wij niet alleen vraag en aanbod bij elkaar, maar kunnen wij voor u vraag en aanbod creëren.

Wij zijn een permanente vraagzijdelaboratorium en bieden u een zo volledig mogelijk inzicht in de lokale woningmarktontwikkelingen. Met onze data-analyses geven wij u een vertaling waarbij trends vanuit historische transactiegegevens worden gekoppeld aan de huidige én toekomstige vraag.

Vanuit de woonprofielen die wij als stuifmeel uit de markt verzamelen geven wij u inzicht in gewenste woonproducten, prijscategorieën naar koop- en huursector.

Op basis hiervan kunt u sneller tot besluitvorming komen en vraaggericht ontwikkelen of transformeren.

Hiermee bent u altijd actueel tot in de haarvaten van de lokale woningmarkt. Dit schept rust, scheelt tijd en het reduceert faalkosten.

Wij zijn in staat om u op deze wijze te ontzorgen bij nagenoeg elke vraag inzake ontwikkeling, transformatie of aankoop.

Desgewenst gaan wij graag nog een stapje verder voor u; wij kunnen de woonprofielen voor u vertalen in vraaggerichte woonproducten of stedenbouwkundige opzet. Ook in de voorbereidende fase kunnen wij u bijstaan in participatieonderzoeken en bestemmingsplanaanvragen.

U vindt bij Lamberink alles onder één dak, van vraagzijdeonderzoek, marketing, sales tot en met kopersbegeleiding en showroomtrajecten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek inclusief een presentatie.