Acmesa, Assen

Binnenkort in verkoop

Uw mening telt! Klik hier om de de enquête in te vullen

Acmesa

Wonen nabij het station van Assen en tevens in het centrum? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Op een strategische locatie, waar je zo het centrum van Assen in loopt, gaat binnenkort een verrassend leuk nieuwbouwproject van start! Op de plek waar vroeger de melkfabriek stond, worden 34 moderne woningen gerealiseerd in het gevarieerde plan Acmesa Assen. Het koopaanbod bevat 14 ruime stadsvilla’s met een statige uitstraling richting de buitenrand. Ook komen er 18 twee-onder-één-kapwoningen met een vertrouwde opzet en 2 royale vrijstaande woningen. En dat alles rond een rustig binnengebied.

Wil jij op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkeling van dit project?
Meld je dan vrijblijvend aan op de projectwebsite www.assenacmesa.nl of op www.nieuwwonendrenthe.nl.

HET PLAN
De beste balans vinden tussen spanning en ontspanning is soms topsport. Terwijl de dynamiek van de stad je een boost geeft, is het ook belangrijk dat je thuis lekker uit kunt rusten. Laat dat nu precies zijn wat Acmesa Assen je biedt; een plek om je na een lange drukke dag terug te trekken binnen de muren van jouw mooie woning of om in je eigen tuin te relaxen terwijl je geniet van de rust, dicht bij het centrum.

De rand van dit plan wordt gekenmerkt door stadse villa’s en het binnengebied bestaat uit twee-onder-één-kapwoningen rond een verrassend hofje. Het gaat er net zo rustig aan toe als in een heuse stadsbinnentuin. De spannende mix van traditioneel en stedelijk maakt het wonen hier extra aantrekkelijk. De kinderen laat je veilig spelen in de speeltuin en bij de wadi. Bovendien is er altijd plek voor je auto; op je eigen oprit of op de gezamenlijke parkeerplaats in het parkeerhof.

LOCATIE
Waar vind je nog zo’n mooie woonplek, zo dichtbij de stad? Je wandelt vanaf hier op je gemak in slechts een paar minuten de binnenstad van Assen in. Ideaal als je bijvoorbeeld een avond naar de schouwburg of de bioscoop gaat en na die tijd nog wat wilt drinken. Of als je op het terras af wilt spreken met vrienden. Lekker uitgebreid shoppen of een gezellig evenement bezoeken; het kan allemaal!

Wat betreft bereikbaarheid kun je het in Acmesa Assen gewoon niet beter treffen. Je woont niet alleen op een steenworp afstand van de stad, je zit hier met de auto ook in no-time op de A28 richting Groningen of Zwolle.


*Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Abel Tasmanplein
125 m
Bushalte Doevenkamp
252 m
Treinstation Assen
274 m
Bushalte Jan Fabriciusstraat
283 m
Bushalte Oostersingel
350 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Vrije School
775 m
Bibliotheek Assen
801 m
CJBS de Regenboog
830 m
OBS Valkenhorst
863 m
Vredeveldschool
1.07 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
KPN Winkel
264 m
Albert Heijn
264 m
Jeans Centre
264 m
Media Markt
321 m
Kruidvat
329 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Atik
631 m
Kring Apotheek Karsten
702 m
Escura Apotheek Vredeveld
711 m
Apotheek Themmen
1.59 km
Escura Apotheek de Peeleres
2.51 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Assen

Assen

Acmesa

Is een ontwikkeling van:

Bemog Projekt Ontwikkeling