Header

Over ons

Header

Lamberink Nieuwbouwmakelaars, specialisten met passie voor nieuwbouw!

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een leuke maar ook een spannende aangelegenheid. Meestal staat er immers nog geen voorbeeldwoning ter inspiratie en moet u het in de regel doen met een brochure of verkooptekening.

Daarnaast kunt u vragen hebben inzake energiezuinig en duurzaam bouwen, een technisch bestek, de ins en outs van een nieuwbouwfinanciering of hoe zit het met vergunningstrajecten en met bouw- en opleveringstermijnen.

Wat is het dan fijn wanneer u een NVM Nieuwbouwspecialist van Lamberink in de hand kunt nemen die de tijd voor u neemt en u vakkundig en op een plezierige wijze begeleidt en ontzorgt vanaf het eerste gesprek tot aan uw verkoopbeslissing, met aandacht voor uw persoonlijke woonwensen en met gebruikmaking van de modernste tools. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld bij een aantal projecten middels Virtual Reality de woningen al van binnen laten zien voordat zij gebouwd zijn.

Lamberink is al 30 jaar een belangrijke sparringpartner voor particulieren, gemeenten en ontwikkelaars in Noord-Nederland. Wij bieden u professionals met kennis van zaken in elk facet van het proces, van initiatie, sales tot en met oplevering van uw project.

Lamberink is een ervaren NVM Nieuwbouwspecialist in vraagzijdeonderzoek, marktbewerking, marketing, sales en aftersales. Wij brengen niet alleen vraag en aanbod bij elkaar, desgewenst creëren wij vraag én aanbod voor u!

U vindt bij Lamberink alles onder één dak, van vraagzijdeonderzoek, sales tot kopersbegeleiding en showroomtrajecten.

Met 8 vestigingen in het Noorden vindt u altijd een NVM Nieuwbouwspecialist van Lamberink bij u in de buurt!