Oude Groningerweg

*** IN VOORBEREIDING ***
10 woningen aan de Oude Groningerweg 17 Gieten

Wonen aan de Oude Groningerweg is wonen in een mooie bosrijke omgeving met het gemak van het centrum van Gieten nabij. De ideale locatie om heerlijk te kunnen wonen. Op deze bijzondere locatie zijn de voorbereidingen gestart voor een kleinschalig projectje dat bestaat uit 10 kavels met vrijstaande woningen. .

Start verkoop zal naar verwachting in de tweede helft van 2019 plaatsvinden. Hoewel dit nog even wachten is, kunt u zich alvast wel inschrijven voor dit mooie project. U wordt dan als één van de eersten op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en de definitieve datum van de Start Verkoop!. Wie weet kunnen wij u binnenkort al wat nieuws melden met betrekking tot de woningen.

Schrijf u dus nu in!

Gieten ligt centraal in het noorden en is één van de grootste dorpen van de gemeente Aa en Hunze. Dit karakteristieke dorpje is zeer geliefd als woonplaats. Niet zo verwonderlijk daar het in een mooie groene omgeving ligt met volop recreatie mogelijkheden. Gieten heeft uitstekende verbindingen met de belangrijkste plaatsen in de regio, waaronder Assen, Emmen en Groningen. Op steenworp afstand ligt de N33, maar van het verkeer is nauwelijks iets te horen door de bescherming van het bos.

De Oude Groningerweg is een uitstekend startpunt voor een boswandeling, een tocht over de heide of over de stuifzanden van het Drouwerzand. Van hier ligt op nog geen kilometer afstand het Gietenerveld, een prachtig bos waar u heerlijk kunt wandelen. Vind u het heerlijk om te winkelen? Dan kunt u gerust uw hart ophalen in het nabij gelegen winkelcentrum van Assen of het mooie Groningen.
Lees meer...

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Spekstoep
376 m
Bushalte Brink
491 m
Bushalte Spiekersteeg
533 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Gieten
498 m
Nassaucollege
618 m
Openbare basisschool Bonnen
842 m
Christelijke Basisschool
972 m
Openbare Basisschool
1.12 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Rabobank
409 m
Jumbo
829 m
ING Bank
831 m
PostNL
2.22 km
Troefmarkt
5.92 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Oostermoer
697 m
Centrum Mondzorg Rolde / Tandtechniek Aa & Hunze
8.18 km
Apotheek Rolde
8.32 km
Etos
8.32 km
Huisartsenpraktijk Rolde
8.44 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar