Header

Zwanet Akker

Nieuwbouwspecialist

Zwanet is sinds 1 januari 2019 werkzaam  bij Lamberink.  Ze is begonnen als makelaar op de afdeling bestaande bouw en heeft vrij snel de overstap gemaakt naar nieuwbouw. Zwanet houdt van volleyballen, shoppen, wandelen en fietsen. In haar werk krijgt ze energie van inspirerende optiegesprekken.

Header

Waarom ben je bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars gaan werken?

Ik heb voor mijn werk bij Lamberink in de projectontwikkeling gewerkt. Tijdens mijn werk daar mistte ik vooral het klantcontact, ik kwam een vacature van Lamberink bij toeval tegen en dat sprak mij erg aan. Ik heb eerst als bestaande bouw makelaar gewerkt bij Lamberink. Toen tijdelijk bijgesprongen bij de nieuwbouw vanwege uitval en dat beviel heel goed waardoor ik de overstap heb gemaakt van bestaande bouw naar nieuwbouw.

Wat zijn de leukste aspecten van jouw beroep?

Het (steentje) bij kunnen dragen in de zoektocht naar dé nieuwbouwwoning voor onze klant.    

Wat is de kracht van jouw team?

De onderlinge samenwerking, we weten van elkaar wat er speelt. We zijn serieus met onze werkzaamheden maar hebben zeker ook af en toe een lolletje!   

Wat maakt Lamberink Nieuwbouwmakelaars uniek?

Binnen Lamberink makelaars en adviseurs is Lamberink nieuwbouwmakelaars een afdeling volledig gericht op de nieuwbouw, wij houden ons dagelijks bezig met nieuwbouwprojecten waardoor wij onze opdrachtgevers en klanten goed kunnen adviseren op nieuwbouwgebied.

Waarom moet een opdrachtgever voor Lamberink kiezen?

We hebben binnen Lamberink op elk gebied (nieuwbouw, hypotheken, bestaande bouw, BOG etc.) veel kennis in huis, er is altijd wel een adviseur beschikbaar voor jouw vraagstuk!

Header

Wat wilde je vroeger als kind worden?

Dat wist ik nooit als kind, ik vond heel veel leuk.

Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet wisten van jou?

Ik houd niet zo van koken.

Persoonlijke boodschap / motivatie / motto

Wie weet tot snel een keer!