Header

Sylvia Schuur

Nieuwbouwadviseur

Mijn naam is Sylvia Schuur en sinds 2012 woonachtig in Assen.
In mijn vrije tijd geniet ik van een goed (spannend) boek, koken en vind ik het heerlijk om met mijn camera de natuur in te trekken.

Header

Wat is jouw functie en waarom heb je daarvoor gekozen?

Mijn functie is heel breed en juist daar krijg ik veel energie van. Begonnen op de binnendienst en uiteindelijk nieuwbouwadviseur geworden. 

Waarom ben je bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars gaan werken?

Op het moment dat deze vacature online stond werkte ik bij NDC mediagroep in Groningen. Heel wat anders dus, maar interesse in de makelaarswereld heb ik altijd al gehad. Toen ik de vacature voorbij zag komen wist ik dat dit precies bij mij past.

Wat zijn de leukste aspecten van jouw beroep?

Het leukste van mijn werk vind ik het contact met mensen. Een (nieuwbouw) huis kopen is iets wat je ongeveer vier keer in je leven doet. Hierdoor is het fijn dat wij mensen hierbij kunnen helpen en ondersteunen.

Wat is de kracht van jouw team?

Je hoort heel vaak: We zijn geen team omdat we samen werken, we zijn een team omdat we samenwerken. Dat klink misschien cliché, maar zo is het wel bij ons. Iedereen helpt elkaar. Dit maakt ons team hartstikke leuk (en dat is nog maar één van de redenen).

Wat maakt Lamberink Nieuwbouwmakelaars uniek?

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw. Vaak zijn wij in een beginstadium al betrokken bij nieuwe bouwplannen. Hierdoor kunnen wij mensen informeren over nieuwbouwprojecten die op dat moment lopen, maar zijn wij ook op de hoogte van projecten die nog in voorbereiding zijn en in een later stadium in de verkoop komen.

Waarom moet een opdrachtgever voor Lamberink kiezen?

Binnen Lamberink hebben wij verschillende afdelingen en hierdoor is er veel kennis in huis. 

Header

Wat wilde je vroeger als kind worden?

Ik wilde brandweervrouw of kapster worden. De brandweermannen en vrouwen vond ik altijd zo stoer en dapper. Toen ik vroeger naar de kapper ging vond ik dat altijd heel spannend en interessant.

Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet wisten van jou?

Ik ben bang voor nachtvlinders 

Persoonlijke boodschap / motivatie / motto

Nothing is impossible, the word itself says I'm possible – Audrey Hepburn