Header

Luit Tebbens Torringa

Nieuwbouwmakelaar / vennoot Lamberink Nieuwbouw Groningen

Luit Tebbens Torringa, 61 jaar geboren en getogen in Noord Groningen, getrouwd met Regina en 2 kinderen Chris en Inge die ook freelance werkzaamheden verrichten voor Lamberink. Ik woon aan de waterkant in “het mooiste dorp van Nederland” …Winsum.
Mijn hobby’s zijn de dagelijkse wandelingen met mijn hond Max, het samen met mijn zoon of dochter naar voetbal wedstrijden van Ajax en FC Groningen gaan en veel bijzondere landen bezoeken. In mijn werk krijg ik energie van start verkoop events. Je hebt vaak lang aan de voorbereiding gewerkt en dan is zo’n avond echt het uur U

Header

Wat is jouw functie en waarom heb je daarvoor gekozen?

Ik ben vennoot in de samenwerking van Lamberink met Nieuwbouw Groningen. Ik heb Nieuwbouw Groningen samen met mijn broer opgestart in 2001 en heb het bedrijf daarna uitgebouwd samen met mijn fantastische medewerkers Wendy en Anita. Sinds 2019 werk ik met veel plezier samen met Lamberink.

Wat is de historie van Lamberink Nieuwbouwmakelaars cq Lamberink Nieuwbouw Groningen?

Ik ken Harry Lamberink al vanaf 1988 toen we samen adviseur van bouwbedrijf Plegt waren. Daarna hebben we ons elk als ondernemer doorontwikkeld. Hoe leuk derhalve om ruim 30 jaar later de krachten weer te bundelen om een topbedrijf in Groningen neer te zetten.

Wat zijn de leukste aspecten van jouw beroep?

 Ik blijf het omgaan met mensen het leukste vinden in de makelaardij. En daarnaast is het moment van de deal voor mij nog altijd geweldig ondanks dat ik dat in mijn ruim 30 jarige carrière al zeker 3000x  heb meegemaakt.

Wat is de kracht van jouw team?

Nieuwbouw Groningen is echt een hecht team waarbij er ook een geweldige trouw naar elkaar is. Zo is Wendy al bijna 15 jaar in dienst en is Anita ook al weer bijna 5 jaar teamgenoot. We doen het echt met elkaar, waarbij het vaak hollen en stilstaan is.

Wat maakt Lamberink uniek?

Op nieuwbouwgebied durf ik best te zeggen dat Lamberink en Nieuwbouw Groningen bij de absolute topkantoren in Nederland horen. Wij zijn bijvoorbeeld de bedenkers en doorontwikkelaars van de Nieuw Wonen platformen. En daarnaast verrast Arjan ook vaak met mooie initiatieven zoals de Woonwensfabriek en Woongereed.

Waarom moet een opdrachtgever voor Lamberink kiezen?

Als je gebruik wilt maken van de modernste tools om je nieuwbouw project te verkopen moet je als ontwikkelaar zeker met Lamberink een afspraak maken. Je zult verrast staan wat er allemaal in huis is. Van breed onderbouwde marktadviezen in de voorfase tot eigen Lamberink TV uitzendingen in de verkoop fase

Header

Wat wilde je vroeger als kind worden?

Ik wilde altijd al ondernemer worden. Beetje met de paplepel ingegoten omdat vader ook al agrarisch makelaar was.

Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet wisten van jou?

Al bijna 30 jaar heb ik mijn hart verpand aan het bounty eiland Koh Samui in Thailand. Hier overdenk ik dan graag in een hangmat het plezierige (werk) leven in Nederland

Persoonlijke boodschap / motivatie / motto

Stel leuke dingen niet uit, zoek geluksmomentjes zowel privé als zakelijk. En ik moet zeggen dat is tot op heden eigenlijk perfect gelukt.