Header

Gertjan Bakker

Nieuwbouwspecialist

Gertjan woont met zijn gezin in Assen en is sinds januari 2021 in dienst bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars.  In zijn werk krijgt hij energie van een goede match tussen de woonwensen van een woningzoekende en het nieuwbouwwoningaanbod. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en is hij geregeld te vinden op de ATB fiets. 

Header

Wat is jouw functie en waarom heb je daarvoor gekozen?

Bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars ben ik nieuwbouwadviseur omdat ik graag mensen help om hun droom in vervulling te laten komen. Het kopen van een nieuwbouwwoning is iets wat de meeste mensen niet vaak in hun leven doen

Waarom ben je bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars gaan werken?

Ik heb jaren in de corporatiesector gewerkt, hier was ik onder andere ook verantwoordelijk voor de verkoop van woningen en bedrijfspanden. Daarnaast was ik ook verantwoordelijk om mensen vanuit een te slopen woning te begeleiden naar een (nieuwe) andere woning. Een combinatie van deze onderdelen kan ik als nieuwbouwmakelaar in de praktijk brengen..    

Wat zijn de leukste aspecten van jouw beroep?

De vele verschillende projecten in de verschillende regio’s die de revue passeren en de uitdaging om een woningzoekende zo goed mogelijk te helpen met de betreffende woonwens geeft mij veel voldoening. Ik ben altijd benieuwd naar de uitleg van deze woonwensen.

Wat is de kracht van jouw team?

Dat er onderling veel informatie wordt uitgewisseld waardoor iedereen goed op de hoogte is van elkaars projecten. Wij vullen elkaar hierin goed aan, iets dat het team sterk maakt.

Wat maakt Lamberink Nieuwbouwmakelaars uniek?

Wij zijn uitermate goed op de hoogte van de trends en ontwikkelingen van de woningmarkt. Hierdoor hebben wij goede kennis om adviezen uit te brengen om woningzoekende goed van dienst te zijn.

Waarom moet een opdrachtgever voor Lamberink kiezen?

Wij hebben alle disciplines onder één dak om een klantreis tot een succes te maken.

Header

Wat wilde je vroeger als kind worden?

Boer, dit werd met name veroorzaakt door de grote trekkers en machines.

Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet wisten van jou?

Dat ik vanuit Kuala Lumpur naar Amsterdam ben gevlogen met veel te weinig beenruimte.

Persoonlijke boodschap / motivatie / motto

"Het grootste risico is dat je geen enkel risico durft te nemen."