Header

Anita Timmer

Nieuwbouwspecialist

Ik ben Anita Timmer, heb 3 toppers van zonen die inmiddels mij al ruim boven het hoofd zijn uitgegroeid. De oudste woont op kamers in Groningen en met de andere 2 jongens heb ik net een nieuw begin gemaakt samen met mijn vriend in Buinen. Naast het werk in de makelaardij werk ik nog bij de plaatselijke sportschool als groepsinstructrice. Core- en krachtraining en yoga, van alles wat. Een beetje een uit de hand gelopen hobby. Verder mag ik graag fietsen, schaatsen, concerten bezoeken, reizen en in de tuin wroeten, maar een wijntje in de tuin is ook niet verkeerd.

Header

Wat is jouw functie en waarom heb je daarvoor gekozen?

Sinds 1 januari 2016 werk ik bij Nieuwbouwgroningen.nl als nieuwbouwspecialist. Ik heb altijd al in de nieuwbouw gezeten. We hadden een eigen bouwbedrijf en door over de schouder van werkvoorbereiders, projectleiders en uitvoerders mee te kijken ben ik de kopersbegeleiding ingerold en heb ik de nodige kennis opgedaan.

Waarom ben je bij Lamberink Nieuwbouw Groningen gaan werken?

Luit belde mij in het najaar van 2015 op of ik bij hem wilde werken. Luit en Wendy  (ook wel bekend als Luid en Duidelijk ) kende ik al vanuit onze samenwerking. Maar de makelaardij, was dat wel wat voor mij? In het verleden wel een keer begonnen met de makelaarsopleiding. Toch begon het te kriebelen en had wel zin in een nieuwe uitdaging. Veel overeenkomsten met kopersbegeleiding, maar nu wat meer aan de voorkant van het proces. Het grote voordeel vind ik zelf, dat ik weet hoe het proces na ons werk verder gaat en hoe bouwers en projectontwikkelaars te werk gaan. En nu alweer bijna 2 jaar werkzaam onder de vlag Lamberink, een professioneel en leuk team!

Wat zijn de leukste aspecten van jouw beroep?

Ik vind het leuk, voordat een project in verkoop gaat om samen met de projectontwikkelaar nog tips/advies te geven over de uitvoering van de woningen, plattegronden, meerwerkopties e.d. (toch weer een beetje op mijn oude werkgebied). Dus geen “hap-klare” verkoopopdracht. Daarnaast zijn de verkoopgesprekken toch wel het meest interessants en erg leuk om te doen. Dat je deel uit mag maken bij een grote stap in iemands leven, het kopen van een woning! Het (steentje) bij kunnen dragen in de zoektocht naar dé nieuwbouwwoning voor onze klant.    

Wat is de kracht van jouw team?

Klein, kort, breed en gezellig
Klein; we zitten met z’n 3en op kantoor en zijn op de hoogte van elkaars werkzaamheden
Kort; korte lijnen en kunnen gelijk doorpakken
Breed; we doen alles:  van wc papier kopen tot verkoopgesprekken tot koopaktes opstellen en doornemen.
Gezellig; leuke collega’s en goede koffie zijn onmisbaar voor je werk

Wat maakt Lamberink Nieuwbouw Groningen uniek?

We hebben hier alles onder één dak en kunnen gesprekken daarom eenvoudig combineren. De klant hoeft daarom maar 1 dag(deel) vrij te vragen. Verkoopgesprek, financieel gesprek, afbouw gesprek….
Dagje Lamberink Nieuwbouw Groningen

Waarom moet een opdrachtgever voor Lamberink kiezen?

Alle kennis is in huis en we kunnen op veel gebieden ontzorgen. Persoonlijke begeleiding en advies.

Header

Wat wilde je vroeger als kind worden?

Zangeres in een band. (Lijkt me nog steeds leuk, maar kan echt niet zingen)

Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet wisten van jou?

Dat ik op het dak van de wereld (Tibet) ben geweest.

Persoonlijke boodschap / motivatie / motto

Je hebt niet altijd een plan nodig. Soms moet je gewoon ademen, vertrouwen, loslaten en zien wat er gebeurd.