Status update: Vrijburgh te Drachten

01 december 2021

In de woonwijk Vrijburgh te Drachten worden vijf woningen met een orgineel ontwerp gerealiseerd. Voor deze vijf woningen zijn inmiddels twee koopovereenkomsten getekend, één woning staat onder optie en bouwnummer 2 en 5 zijn op dit beschikbaar! 

Wat is het grootste voordeel om te kiezen voor een nieuwbouwwoning? Het grootste voordeel van deze woning ten opzichte van het kopen van een bestaande woning, is dat het een grote besparing is op de kosten voor energie. Een energie neutrale woning heeft een netto energieverbruik van 0. De energierekening kan daarom verlaagd worden tot vaak slechts enkele tientjes per jaar. In een tijd van stijgende woonlasten maakt dit deze woningen extra aantrekkelijk. Daarnaast bepaal je in een nieuwbouw woning helemaal zelf hoe je tuin, keuken en badkamer eruit komt te zien en alles is allemaal lekker nieuw! Door de juiste balans tussen bouwmaterialen, installaties, isolatie en ventilatie zijn het woningen met een fijn leefklimaat waar het prettig wonen is en blijft.

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning en spreekt deze woning jou aan? Neem dan contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars of schrijf u in voor de nieuwsbrief op www.nieuwwonenfryslan.nl. Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!

Bekijk ook het project Vrijburgh

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Vrijburgh

Drachten

122m woonoppervlakte
€ 415.000 tot € 445.000