Binnenkort in verkoop: De Centrale in Coevorden

13 januari 2022

Op woendag 2 februari om 12:00 uur start de verkoop van 13 duurzame levensloopbestendige woningen aan de Gramsbergerstraat te Coevorden. Wilt u klaar zijn voor de toekomst met een woning die helemaal woongereed is? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van dit project!

Het nieuwbouwproject is gesitueerd in de buurt ‘De Heege’, grenzend aan de Gramsbergerstraat in Coevorden. In totaal worden er door MorgenWonen in dit plan 13 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De kavelgroottes van de woningen variëren van circa 135 m2 tot circa 300 m2.

De woningen worden zeer compleet opgeleverd met een luxe badkamer, toilet, keuken en vloerbekleding. Daarnaast heeft u nog de keuze uit een aantal extra opties, waaronder raambekleding en extra buitenverlichting. Alles om de woning geheel naar uw wens instapklaar te realiseren!

Wilt u op de hoogte worden gehouden van dit project? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van het project via de projectwebsite op NieuwWonendrenthe.nl. Dan bent u als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen! U kunt ook bellen met de verkopende makelaar: Lamberink Nieuwbouwmakelaars. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Centrale?

Bekijk ook het project De Centrale

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Centrale

Coevorden

1 woning beschikbaar
105m woonoppervlakte
€ 267.500 tot € 319.000