27 okt. a.s. start voorinschrijving "Wonen in Kloosterakker"

15 oktober 2021

Op 27 oktober a.s. om 12.00 uur staat de voorlopige verkoopdocumentatie en de prijsindicatie per bouwnummer van het project “Wonen in Kloosterakker” online!

Vanaf dat moment kun jij via een digitaal inschrijfformulier jouw voorkeur kenbaar maken. Deze voorinschrijving start op 27 oktober a.s. 12.00 uur en sluit op 3 november a.s. 12.00 uur.

Door deze voorinschrijving heb jij langer de tijd om je te verdiepen in jouw eventuele verhuisplannen. Zo kun jij alvast advies vragen bij een hypotheekadviseur en een haalbaarheidscheck laten invullen en mocht jij een koopwoning hebben dan kun jij je alvast oriënteren op de verkoopmarkt middels bijvoorbeeld een waardebepaling van jouw woning.

Let op; dit betreft een voorinschrijving en nog geen definitieve inschrijving. Een voorinschrijving werkt als een pré bij de definitieve inschrijving.

Wonen in Kloosterakker

Ter Steege Bouw Vastgoed biedt in het project Wonen in Kloosterakker de volgende woningen aan:

16 Twee-onder-één kapwoningen

 - Kavels van +/- 278 m2 tot 391 m2
 - Gemetselde berging

8 Rijwoningen

 - Kavels van +/- 126 m2 tot 202 m2

11 Kavels

- Bestemd voor vrijstaand wonen
- Kavels van +/- 503 m2 tot 662 m2

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime woningen. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-Eisen. Wat inhoudt dat de woningen (bijna) energie neutraal zijn. De zonnepanelen zorgen voor genoeg energie, terwijl de warmtepomp en warmte-terugwininstallatie de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmen en ventileren. Dit betekent duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort!

Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars; Lamberink Nieuwbouwmakelaars of Oosting Makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonen in Kloosterakker?

Bekijk ook het project Wonen in Kloosterakker

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonen in Kloosterakker

Assen

34 woningen beschikbaar
114m - 143m woonoppervlakte
€ 165.990 tot € 425.000