Koopprijs

Van € 209.500 vrij op naam

Aantal woningen

6 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

124 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Inhoud
433 m3

Omschrijving

Het project De Melkweg is gelegen aan de Nanningaweg te Oosterwolde, op de plaats waar voorheen coöperatieve zuivelindustrie “De Zuid-Oost-Hoek” stond.

De woningen worden uitgevoerd in 2 kleuren metselwerk, met accenten in een 3e kleur metselwerk, en kunststof kozijnen. Het dak wordt voorzien van antraciete dakpannen en zonnepanelen. Rondom worden zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren aangebracht.

Begane grond
In de zijgevel van de woning bevindt zich de entreedeur die toegang biedt tot de hal. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komt u de woonkamer binnen. Zowel de woonkamer als de keuken beslaan de breedte van de gehele woning. De tuingerichte keuken biedt ruimte voor de eethoek.

1e Verdieping
Op de 1e verdieping bevindt zich de royaal bemeten hoofdslaapkamer met een maat van maar liefst 472 cm bij 320 cm. Daarnaast bevinden zich op de 1e verdieping 2 kleinere slaapkamers met oppervlaktes van 10,6 en 7,8 m² en de badkamer. In de badkamer bevinden zich een wastafel en een douchehoek. Ook de wasmachine en wasdroger kunnen in de badkamer worden geplaatst. De overloop biedt toegang tot de bergzolder middels een vlizotrap.

Zolderverdieping
De zolderverdieping is de plaats waar de verwarmingsketel en de ventilatie-unit opgesteld staan. Daarnaast is deze verdieping te gebruiken als bergzolder.

Opties
De plattegronden van de woningen bieden ruime keus aan mogelijkheden tot aanpassing aan uw woonwensen. Zo kan er op de begane grond onder andere gekozen worden voor een aangebouwde bijkeuken al dan niet met een opstelplaats voor de wasmachine en/of wasdroger, een aangebouwde garage, een schuifpui of een bergkast onder de trap. Op de 1e verdieping behoren een vaste trap naar zolder, een toilet, een ligbad en een kastenwand tot de mogelijkheden.

Bereikbaarheid
De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Via de Nanningaweg bereikt u snel het centrum van Oosterwolde. Ook de N381 en de N351 zijn snel te bereiken, waardoor u zowel in Drachten en Beilen als in Wolvega binnen een half uur kunt zijn. Een aantal busroutes gaat via de Nanningaweg en de Jan Frankensingel, waardoor de woningen ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.

Voorzieningen
In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder het gezellige winkelcentrum, sportverenigingen, het Stellingwerfcollege en verschillende basisscholen. Een aantal basisscholen heeft zich verzameld in brede school MFS-Zuid. In de brede school zijn behalve basisscholen ook een peuterspeelzaal, een naschoolse opvang en een gymzaal te vinden. Daarnaast maken verschillende verenigingen gebruik van het gebouw. Het Stellingwerfcollege is een middelbare school voor VMBO, MAVO, HAVO en VWO. Ook bevinden de bibliotheek van Oosterwolde en de muziek-, dans- en theaterschool Kunst & COO zich in dit gebouw. Voor de deur ligt de Opsterlandse Compagnonsvaart; een kanaal dat zich goed leent voor vis- en vaarrecreatie. Een gedeelte van de Turfroute – de bekende toeristische vaarroute – voert door dit kanaal. Ook de recreatieve fietser kan zijn hart ophalen, want vlakbij bevindt zich één van de knooppunten van het fietsknooppuntennetwerk van Friesland.

*Aan de foto's kunnen geen rechten worden ontleend en zijn ter illustratie

Lees verder...

Woningen

Woningtype
Prijs

Half vrijstaande woningen

Bouwnummer 11 - koopsom € 209.500

Verkocht

124 m2 woonoppervlakte

271 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Half vrijstaande woningen

Bouwnummer 12 - koopsom € 209.500

Onder optie

124 m2 woonoppervlakte

265 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Plattegrond


Bekijken

Verkoopdocumentatie half vrijstaande woningen


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Verkoopdocumentatie rijwoningen


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Verkoopdocumentatie levensloopwoningen


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Half vrijstaande woningen in het project De Melkweg