Koopprijs

Van € 105.000 - € 135.000 vrij op naam

Aantal woningen

5 (2 beschikbaar)

Omschrijving

Het project De Melkweg is gelegen aan de Nanningaweg te Oosterwolde, op de plaats waar voorheen coöperatieve zuivelindustrie “De Zuid-Oost-Hoek” stond.

Bij dit project De Melkweg worden 5 vrije bouwkavels aangeboden. Deze kavels zijn gelegen aan de straat De Wrongel en de Nannningaweg en hebben een kavel grootte vanaf 587m2. De kavels hebben een ruime en vrije ligging op de hoeken van het plan De Melkweg.

De te bouwen woningen moeten voldoen aan de beeldkwaliteitseisen die onderdeel zijn van het bestemmingsplan. Deze kunt u vinden op de projectwebsite: www.melkweg-oosterwolde.nl.

Bereikbaarheid
De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Via de Nanningaweg bereikt u snel het centrum van Oosterwolde. Ook de N381 en de N351 zijn snel te bereiken, waardoor u zowel in Drachten en Beilen als in Wolvega binnen een half uur kunt zijn. Een aantal busroutes gaat via de Nanningaweg en de Jan Frankensingel, waardoor de woningen ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.
Voorzieningen

In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder het gezellige winkelcentrum, sportverenigingen, het Stellingwerfcollege en verschillende basisscholen. Een aantal basisscholen heeft zich verzameld in brede school MFS-Zuid. In de brede school zijn behalve basisscholen ook een peuterspeelzaal, een naschoolse opvang en een gymzaal te vinden. Daarnaast maken verschillende verenigingen gebruik van het gebouw. Het Stellingwerfcollege is een middelbare school voor VMBO, MAVO, HAVO en VWO. Ook bevinden de bibliotheek van Oosterwolde en de muziek-, dans- en theaterschool Kunst & COO zich in dit gebouw. Voor de deur ligt de Opsterlandse Compagnonsvaart; een kanaal dat zich goed leent voor vis- en vaarrecreatie. Een gedeelte van de Turfroute – de bekende toeristische vaarroute – voert door dit kanaal. Ook de recreatieve fietser kan zijn hart ophalen, want vlakbij bevindt zich één van de knooppunten van het fietsknooppuntennetwerk van Friesland.

Lees verder...

Woningen

Woningtype
Prijs

Bouwkavels

Bouwnummer K01 - koopsom € 125.000

Verkocht

604 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Bouwkavels

Bouwnummer K02 - koopsom € 135.000

Onder optie

586 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Bouwkavels

Bouwnummer K05 - koopsom € 120.000

Onder optie

623 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkoopdocumentatie half vrijstaande woningen


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Verkoopdocumentatie rijwoningen


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Verkoopdocumentatie levensloopwoningen


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Bouwkavels in het project De Melkweg