Levensloopbestendige half vrijstaande woning, Bouwnummer 19

Koopprijs

€ 229.500 vrij op naam

Woonoppervlakte

105 m2

Kaveloppervlak

191 m2

Omschrijving

Het project De Melkweg is gelegen aan de Nanningaweg te Oosterwolde, op de plaats waar voorheen coöperatieve zuivelindustrie “De Zuid-Oost-Hoek” stond.

In fase 2 hebben we ook 4 half vrijstaande levensloopwoningen in de verkoop, met bouwnummers vanaf 17 tot en met 20. De woningen worden uitgevoerd in 2 kleuren, met accenten in een 3e kleur en kunststof kozijnen. Het dak wordt voorzien van dakpannen in de kleur antraciet en zonnepanelen. Rondom worden zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren aangebracht.

Begane grond
De woonkamer grenst aan de achtertuin en beslaat driekwart van de breedte van de woning. De straatgerichte keuken biedt ruimte voor de eethoek. In de hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer en badkamer met wastafel en douche. Ook de wasmachine en de wasdroger kunnen in de badkamer worden geplaatst.

1e Verdieping
Op de 1e verdieping bevinden zich 2 royaal bemeten slaapkamers. Met een vlizotrap heeft u toegang tot de zolder.

2e Verdieping
De zolder is over de hele breedte van de woning en biedt diverse indelingsmogelijkheden.

Opties
De plattegronden van de woningen bieden ruime keus aan mogelijkheden tot aanpassing aan uw woonwensen. Zo kan er een bijkeuken aangebouwd worden, en kan de de keuken op een andere plaats in de woning geïnstalleerd worden, waarbij de badkamer veranderd kan worden in een werkkamer. Ook kan op de 1e verdieping een tweede badkamer gerealiseerd worden. Kortom, alle mogelijkheden om hier uw droomhuis van te maken.

Bereikbaarheid
De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Via de Nanningaweg bereikt u snel het centrum van Oosterwolde. Ook de N381 en de N351 zijn snel te bereiken, waardoor u zowel in Drachten en Beilen als in Wolvega binnen een half uur kunt zijn. Een aantal busroutes gaat via de Nanningaweg en de Jan Frankensingel, waardoor de woningen ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.
Voorzieningen

In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder het gezellige winkelcentrum, sportverenigingen, het Stellingwerfcollege en verschillende basisscholen. Een aantal basisscholen heeft zich verzameld in brede school MFS-Zuid. In de brede school zijn behalve basisscholen ook een peuterspeelzaal, een naschoolse opvang en een gymzaal te vinden. Daarnaast maken verschillende verenigingen gebruik van het gebouw. Het Stellingwerfcollege is een middelbare school voor VMBO, MAVO, HAVO en VWO. Ook bevinden de bibliotheek van Oosterwolde en de muziek-, dans- en theaterschool Kunst & COO zich in dit gebouw. Voor de deur ligt de Opsterlandse Compagnonsvaart; een kanaal dat zich goed leent voor vis- en vaarrecreatie. Een gedeelte van de Turfroute – de bekende toeristische vaarroute – voert door dit kanaal. Ook de recreatieve fietser kan zijn hart ophalen, want vlakbij bevindt zich één van de knooppunten van het fietsknooppuntennetwerk van Friesland.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 229.500 vrij op naam
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
105 m2
Perceeloppervlakte
191 m2
Inhoud
341 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (3 bedrooms)

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg, In centrum, Beschutte ligging en In bosrijke omgeving

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkoopdocumentatie half vrijstaande woningen


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Verkoopdocumentatie rijwoningen


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Verkoopdocumentatie levensloopwoningen


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Assen

De Melkweg

Is een ontwikkeling van:

Adelaarsveer BV

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Levensloopbestendige half vrijstaande woning in het project De Melkweg