Bouwkavels, Wrongel Wrongel

Koopprijs

€ 120.000

Kaveloppervlak

623 m2

Omschrijving

Het project De Melkweg is gelegen aan de Nanningaweg te Oosterwolde, op de plaats waar voorheen coöperatieve zuivelindustrie “De Zuid-Oost-Hoek” stond.

Bij dit project De Melkweg worden 5 vrije bouwkavels aangeboden. Deze kavels zijn gelegen aan de straat De Wrongel en de Nannningaweg en hebben een kavel grootte vanaf 587m2. De kavels hebben een ruime en vrije ligging op de hoeken van het plan De Melkweg.

De te bouwen woningen moeten voldoen aan de beeldkwaliteitseisen die onderdeel zijn van het bestemmingsplan. Deze kunt u vinden op de projectwebsite: www.melkweg-oosterwolde.nl.

Bereikbaarheid
De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Via de Nanningaweg bereikt u snel het centrum van Oosterwolde. Ook de N381 en de N351 zijn snel te bereiken, waardoor u zowel in Drachten en Beilen als in Wolvega binnen een half uur kunt zijn. Een aantal busroutes gaat via de Nanningaweg en de Jan Frankensingel, waardoor de woningen ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.
Voorzieningen

In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder het gezellige winkelcentrum, sportverenigingen, het Stellingwerfcollege en verschillende basisscholen. Een aantal basisscholen heeft zich verzameld in brede school MFS-Zuid. In de brede school zijn behalve basisscholen ook een peuterspeelzaal, een naschoolse opvang en een gymzaal te vinden. Daarnaast maken verschillende verenigingen gebruik van het gebouw. Het Stellingwerfcollege is een middelbare school voor VMBO, MAVO, HAVO en VWO. Ook bevinden de bibliotheek van Oosterwolde en de muziek-, dans- en theaterschool Kunst & COO zich in dit gebouw. Voor de deur ligt de Opsterlandse Compagnonsvaart; een kanaal dat zich goed leent voor vis- en vaarrecreatie. Een gedeelte van de Turfroute – de bekende toeristische vaarroute – voert door dit kanaal. Ook de recreatieve fietser kan zijn hart ophalen, want vlakbij bevindt zich één van de knooppunten van het fietsknooppuntennetwerk van Friesland.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 120.000
Status
Onder optie

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
623 m2

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkoopdocumentatie half vrijstaande woningen


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Verkoopdocumentatie rijwoningen


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Verkoopdocumentatie levensloopwoningen


Bekijken

Bekijken

Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Lamberink Makelaars & Adviseurs

Assen

De Melkweg

Is een ontwikkeling van:

Adelaarsveer BV

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Bouwkavels in het project De Melkweg