Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's, Nooitgedacht

In verkoop

Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy

Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's

De Barnhouse villa’s bieden een perfecte oplossing als u een voorkeur heeft voor een volwaardig woonprogramma op maaiveld niveau.

ESRIJCK Wonen aan De Es, 3 BARNHOUSE VILLA’S

*Alleen bouwnummer 2 nog beschikbaar!*

NOOITGEDACHT | ROLDE | DRENTHE
Zoekt u de optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Dan is dit unieke woonplan met 3 individuele ‘Barnhouse’ villa’s aan De Es misschien wel hèt antwoord op uw ultieme woonwens. Met ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn? Een uniek levensloopbestendig plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep, gesitueerd op een prachtige plek aan De Es in Nooitgedacht nabij Rolde.

Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. U vindt enerzijds mensen om u heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds zult u de rust, natuur en ruimte ervaren. U gaat ook energie besparen. U ervaart een ruime, gasloze en comfortabele woning. Een woning waarbij u zorgeloos kunt wonen!

Wonen aan De Es
Het nieuwe woongebied ‘Wonen aan de Es’ in Nooitgedacht ligt aan de rand van de vroegere Es van Rolde. Hier ging het landschap over in uitgestrekte heidevelden. Wonen aan de Es wordt een bijzonder woongebied met landschappelijk gelegen woningen. Wonen aan de Es is geinspireerd op het Drentse Es- dorpen landschap en heeft daarvan alle kenmerken. Ingredienten zijn bijzondere straatprofielen met grasbermen en laanbeplanting, open weilandjes, hagen en pleintjes in de vorm van een brink.

De woningen staan informeel gesitueerd op de kavels die worden begrensd door lage hagen met doorkijken naar groene open ruimten. Via de open ruimten zijn er fraaie vergezichten naar het landschap. De gevarieerde bebouwing is individueel herkenbaar en bestaat uit één bouwlaag met forse kap. De bijgebouwen zijn op informele wijze op het erf gesitueerd.

Duurzaamheid vanzelfsprekend
U woont niet alleen in het groen, maar ieder ‘Barnhouse’ wordt ook zeer energiezuinig gebouwd. Er wordt bijvoorbeeld met behulp van zeer hoogwaardige isolatie, de toepassing van PV-panelen en een warmtepomp zo efficiënt mogelijk met energie omgesprongen. De ‘Barnhouses’ zijn daarmee uitzonderlijk energiezuinig en vriendelijk voor uw portemonnee. Bijkomend zijn de woningen voorzien van diverse comfortabele gemakken zoals vloerverwarming en mogelijke topkoeling. Er is veel aandacht voor een spaarzame omgang met energie conform de nieuwe BENG-eisen. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor uw comfort. Vloerverwarming - standaard op de begane grond en de verdieping - is heerlijk comfortabel! Bovendien heeft u geen radiatoren meer nodig. Dat bespaart ruimte en geeft meer vrijheid om de woning in te delen.

Barnhouse villa’s
De Barnhouse villa’s bieden een perfecte oplossing als u een voorkeur heeft voor een volwaardig woonprogramma op maaiveld niveau. Het programma geeft naast de praktische eigenschappen van levensloopbestendig wonen een groot gevoel van luxe en comfort en kan daarmee ook voor een jonge doelgroep een fraaie optie zijn. Naast de riante slaapkamer met badkamer ensuite op de begane grond, vindt u op de verdieping namelijk twee grote slaapkamers en de mogelijkheid voor een tweede badkamer. De woning heeft ook bij deze woningvariant weer een zeer riante living en een open keuken, die in verbinding staat met de royale eetkamer. De optionele erker creëert daarbij nog eens een spectaculaire uitbreiding van die ruimte.

Het team van ZethovenHornstra Bouwplan Ontwikkeling heeft wederom geprobeerd een unieke omgeving te creëren en presenteren u met trots dit onderscheidende woonplan.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.
Lees verder...

Nieuws over Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's

Laatste kans: Bouwnummer 2 van de Barnhouse villa's te Nooitgedacht nog beschikbaar!

Op zoek naar een ideale woonvorm voor uw levensfase? De 'Barnhouse' villa's aan De Es zijn wellicht uw droomhuis. Dit unieke plan biedt ruimte en comfort, geschikt voor diverse doelgroepen, in een prachtige omgeving nabij Rolde.


 

Lees verder

Uitgelicht: Bouwnummer 2 Esrijck wonen- vrijstaande schuurwoningen

Wonen aan de Es in Nooitgedacht? Dat kan in deze 'Barnhouse' villa! Een uniek levensloopbestendig plan geschikt voor een brede doelgroep. 

Lees verder

Succesvolle toewijzing: Esrijck Barnhouse villa's te Nooitgedacht!

Voor het project Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's te Nooitgedacht is afgelopen week een succesvolle toewijzing geweest. Alle bouwnummers staan onder optie en alle inschrijvers zijn inmiddels benaderd.

Lees verder

Woningtypes in Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's

Bnr. Woningtype
Reset
1 Barnhouse villa € 789.150

Barnhouse villa

Bouwnummer 1 - € 789.150

Verkocht onder voorbehoud

168 m2 woonoppervlakte

803 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

2 Barnhouse villa € 768.650

Barnhouse villa

Bouwnummer 2 - € 768.650

Onder optie

168 m2 woonoppervlakte

786 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

3 Barnhouse villa € 778.900

Barnhouse villa

Bouwnummer 3 - € 778.900

Verkocht onder voorbehoud

168 m2 woonoppervlakte

797 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Mariënkamp
159 m
Bushalte N33
396 m
Bushalte Weg naar Nooitgedacht
550 m
Bushalte ROLDE
553 m
Bushalte Stroetenweg
600 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Rolde
1.34 km
Jan Thiesschool
1.42 km
Vredeveldschool
5.5 km
OBS Valkenhorst
5.5 km
De Vrije School
5.54 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Landwinkel Goense
1.22 km
Plus
1.61 km
Coop
1.71 km
Etos
1.85 km
Welkoop Marwijksoord
2.29 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Centrum Mondzorg Rolde / Tandtechniek Aa & Hunze
1.05 km
Apotheek Rolde
1.85 km
Huisartsenpraktijk Rolde
2.04 km
Escura Apotheek Vredeveld
5.59 km
Atik
6.49 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Zwanet

Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Lamberink Financieel Adviseurs

Vraag advies »

Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's

Is een ontwikkeling van:

Hornstra Zethoven

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.