Buren van de Brinklaan, Nooitgedacht

Binnenkort in verkoop

Start verkoop 27 oktober a.s.!

Buren van de Brinklaan

Start verkoop 27 oktober a.s.!

Buren van de Brinklaan – 8 Riante halfvrijstaande bosvilla’s in Nooitgedacht.

Start verkoop op 27 oktober a.s.! Schrijf u alvast in voor de nieuwsbrief van dit project op nieuwwonendrenthe.nl om als eerste op de hoogte gehouden te worden!

Zoekt u de optimale woning die past bij de volgende fase van uw leven? Met ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn? Dan is Buren van de Brinklaan iets voor u! Een uniek kleinschalig plan met 4 levensloopbestendige woningen en 4 gezinswoningen gesitueerd op een prachtige plek aan de Brinklaan in Nooitgedacht nabij Rolde.

Nooitgedacht is een ruim opgezette en groene wijk met veel leef en speelruimte voor jong en oud! Het beschikt over prachtige natuur met bos en vijverpartijen. Hier kunt u nog genieten van de ruimte en het groen en wakker worden met het geluid van zingende vogels in uw tuin. Nooitgedacht ligt ten zuiden van het dorp Rolde. Rolde is een oorspronkelijk esdorp en heeft een gezellig centrum met uitstekende voorzieningen zoals winkels, eet- en drinkgelegenheden, een basisschool en biedt diverse sportmogelijkheden. Met de goeie ligging aan de N33 zijn Groningen, Assen en Emmen met de auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Zo zit u op slechts 10 autominuten van Assen!

Riant wonen in het groen

De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels (circa 330 m2 tot 469 m2). Het aanwezige groen zorgt voor een ideale geborgen en vrije ligging. De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit meerdere auto’s kunt parkeren. In uw tuin kunt u een fraai zonneterras aanleggen.

De gezinswoning

Het karakteristieke en tijdloze ontwerp voorziet in een fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. De woningen hebben een royale woonkamer en woonkeuken met directe toegang tot de garage vanuit de hal. Op de eerste verdieping treft u drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer aan. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Hier heeft u de mogelijkheid om nog een extra werk- of speelkamer te creëren.

De levensloopbestendige woning

Ook bij het ontwerp van deze levensloopbestendige woning valt de fraaie lichtinval op! De woning heeft veel leefruimte op de begane grond met een royale woonkamer en woonkeuken. Vanuit de woonkeuken heeft u directe toegang tot de inpandige bijkeuken. Op de begane grond treft u een riante slaapkamer en badkamer aan. De verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier treft u twee ruime zolderkamers aan.

Prijsindicatie Buren van de Brinklaan: vanaf € 419.900,- v.o.n.

Bijzonderheden:
-Onder architectuur gebouwd
-Hoogwaardige afwerking
-Zeer duurzaam
-Geheel gasloos
-Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
-Voorzien van 22 zonnepanelen
-Diverse optiemogelijkheden

Vanaf heden zal uw woning geen zorg zijn, maar kunt u er juist van genieten!

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.
Lees verder...

Nieuws over Buren van de Brinklaan

01-10-2021

Buren van de Brinklaan - Nooitgedacht - 27 oktober a.s.

Op 27 oktober a.s. start de verkoop van Buren van de Brinklaan, 8 halfvrijstaande Bosvilla's verdeeld over 4 riante gezinswoningen en 4 levensloopbestendige woningen. Deze prachtige woningen worden gerealiseerd in Nooitgedacht nabij Rolde.


Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Weg naar Nooitgedacht
558 m
Bushalte Stroetenweg
725 m
Bushalte Mariënkamp
758 m
Bushalte Veldweg
892 m
Bushalte N33
1.1 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Rolde
1.99 km
Jan Thiesschool
2.09 km
Vredeveldschool
6.17 km
OBS Valkenhorst
6.18 km
De Vrije School
6.22 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Plus
2.22 km
Coop
2.33 km
Etos
2.47 km
Albert Heijn
6.05 km
Aldi
6.08 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Centrum Mondzorg Rolde / Tandtechniek Aa & Hunze
1.67 km
Apotheek Rolde
2.47 km
Huisartsenpraktijk Rolde
2.68 km
Escura Apotheek Vredeveld
6.27 km
Atik
7.17 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Rolde

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Lamberink Financieel Adviseurs

  • Assen
Vraag advies »

Buren van de Brinklaan

Is een ontwikkeling van:

Hornstrazethoven