De Cirkel II

De bouw van de eerste woningen (fase 1) is begin 2019 gestart!!

Op dit moment zijn er nog enkele twee-onder-één-kap woningen beschikbaar in de types Beekzicht en Vechtdal. Meer informatie en de actuele verkoopstand vindt u op de projectwebsite: https://bit.ly/2Z5ObMm.

Daarnaast is er slechts nog één tussenwoning beschikbaar! Wie maakt dit mooie blok eengezinswoningen compleet? Het gaat om woningtype Reestdal. Meer informatie kunt u vinden op de projectwebsite: https://bit.ly/2ErXde1.

FASE 2.1 4 ROYALE KAVELS
Het plan bestaat uit 4 particuliere bouwkavels ieder bestemd voor de bouw van een twee-onder-één-kap woning. Alle bouwkavels grenzen aan de voorzijde aan de openbare weg genaamd Kervel.

- Oppervlaktes van 249 m2 tot 272 m2
- Bestemming voor twee-onder-één-kap woningen
- Vrije keuze in architect
- Vrije keuze in aannemer
- Prachtige ligging aan de rand van De Cirkel

FASE 1.1 (12 WONINGEN EN 4 KAVELS)

VERKOOP GESTART
Onlangs is Roosdom Tijhuis in verkoop gegaan met de eerste fase van haar woningaanbod in plan Marslanden te Hardenberg. Het fraaie aanbod bestaat uit 6 rijwoningen en 6 halfvrijstaande woningen. De bouw van deze prachtige woningen is inmiddels opgestart! Naar verwachting worden deze 12 woningen eind 2019/begin 2020 opgeleverd. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Wilt u dus super snel uw sleutel ontvangen? Informeer dan snel bij de makelaars naar de mogelijkheden!

DE KOOPSOM VAN DEZE BOUWNUMMERS BEVAT MEERWERKOPTIES
Het kan voorkomen dat nog niet alle woningen zijn verkocht ten tijde van het opstarten van de bouwwerkzaamheden. In dat geval worden deze woningen onverkocht meegebouwd. Dit houdt in dat wij zelf de meerwerkopties kiezen. Deze meerwerkkeuzes worden zorgvuldig bepaald aan de hand van veelvoorkomende keuzes bij de omliggende bouwnummers in combinatie met onze jarenlange ervaring. In dit geval zijn bouwnummers 52, 53, 54 en 69 onverkocht meegebouwd. De koopsom van deze bouwnummers bevat dus meerwerkopties. Informeer bij de makelaars naar de inbegrepen meerwerkopties en bijbehorende tekeningen.

FASE 1.2 (8 WONINGEN)

Na de succesvolle start met fase 1.1 volgt fase 1.2 met nogmaals 8 prachtige twee-onder-één-kap woningen in plan Marslanden te Hardenberg. Het gaat om woningtype Beekzicht en Vechtdal, bekend uit fase 1.1.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

* Dit project is collegiaal in verkoop met Deen Makelaars

Kenmerk: doorstroomwoning, nieuwbouw
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: