De Cirkel II, Hardenberg

In verkoop

START VERKOOP 6 2-KAPPERS BEEKZICHT

De Cirkel II

START VERKOOP van 6 2-ONDER-1-KAP WONINGEN TYPE BEEKZICHT!!
FASE 2.2

Goed nieuws in Hardenberg! Na de succesvolle verkoop van de eerste 6 woningen van het type Beekzicht gaat Roosdom Tijhuis nogmaals in verkoop met 6 prachtige twee-onder-één-kap woningen van dit type. Deze energiezuinige woningen worden zéér compleet opgeleverd:

- Inclusief gemetselde berging
- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief zonnepanelen
- Energiezuinig en duurzaam (EPC 0,4)
- Prachtige ligging met uitzicht op water en groen

Informeer snel bij de makelaar naar de mogelijkheden!

FASE 2.1. (4 ROYALE KAVELS)
Het plan bestaat uit 4 particuliere bouwkavels ieder bestemd voor de bouw van een twee-onder-één-kap woning. Alle bouwkavels grenzen aan de voorzijde aan de openbare weg genaamd Kervel.

- Oppervlaktes van 249 m2 tot 272 m2
- Bestemming voor twee-onder-één-kap woningen
- Vrije keuze in architect
- Vrije keuze in aannemer
- Prachtige ligging aan de rand van De Cirkel

FASE 1.1 (12 WONINGEN EN 4 KAVELS)

VERKOOP GESTART
Onlangs is Roosdom Tijhuis in verkoop gegaan met de eerste fase van haar woningaanbod in plan Marslanden te Hardenberg. Het fraaie aanbod bestaat uit 6 rijwoningen en 6 halfvrijstaande woningen. De bouw van deze prachtige woningen is inmiddels opgestart! Naar verwachting worden deze 12 woningen eind 2019/begin 2020 opgeleverd. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Wilt u dus super snel uw sleutel ontvangen? Informeer dan snel bij de makelaars naar de mogelijkheden!

DE KOOPSOM VAN DEZE BOUWNUMMERS BEVAT MEERWERKOPTIES
Het kan voorkomen dat nog niet alle woningen zijn verkocht ten tijde van het opstarten van de bouwwerkzaamheden. In dat geval worden deze woningen onverkocht meegebouwd. Dit houdt in dat wij zelf de meerwerkopties kiezen. Deze meerwerkkeuzes worden zorgvuldig bepaald aan de hand van veelvoorkomende keuzes bij de omliggende bouwnummers in combinatie met onze jarenlange ervaring. In dit geval zijn bouwnummers 52, 53, 54 en 69 onverkocht meegebouwd. De koopsom van deze bouwnummers bevat dus meerwerkopties. Informeer bij de makelaars naar de inbegrepen meerwerkopties en bijbehorende tekeningen.

FASE 1.2 (8 WONINGEN)

Na de succesvolle start met fase 1.1 volgt fase 1.2 met nogmaals 8 prachtige twee-onder-één-kap woningen in plan Marslanden te Hardenberg. Het gaat om woningtype Beekzicht en Vechtdal, bekend uit fase 1.1.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

* Dit project is collegiaal in verkoop met Deen Makelaars

Kenmerk: doorstroomwoning, nieuwbouw
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: