De Waterjuffer, Eelderwolde

In verkoop

De 1e woning is opgeleverd!!!

De Waterjuffer

Comfortabel en luxueus wonen midden in de natuur, op fietsafstand van stad Groningen!

Op een schiereiland in het plan Rietwijk bieden wij 4 royale en luxueuze landhuizen aan in een aantal varianten en sferen. Van landelijk en rietgedekt tot robuust klassiek, maar altijd uniek! Daarnaast heeft u volop eigen inbreng inzake indeling en uitvoering, waarmee u uw eigen Thuis kunt realiseren op deze unieke locatie. Er wordt per verkocht huis gebouwd, u hoeft dus niet te wachten op uw nieuwe buren!

Op 1 schiereiland in plan Rietwijk biedt Lamberink Nieuwbouwmakelaars 4 royale en luxueuze landhuizen aan in een aantal varianten en sferen. Van landelijk en rietgedekt tot robuust klassiek, maar altijd uniek! Daarnaast heeft u volop eigen inbreng inzake indeling en uitvoering, waarmee u uw eigen Thuis kunt realiseren op deze unieke locatie. Er wordt per verkocht huis gebouwd, u hoeft dus niet te wachten op uw nieuwe buren!

Nieuwbouwwijk Ter Borch in Eelderwolde verbindt de schoonheid van de natuur met de charme van de stad. Genieten van weidse vergezichten vol groen, water en vogels. Even verderop vindt u het levendige Groningen met historische gebouwen, hofjes en pakhuizen. Bovendien zijn er in de omgeving allerlei voorzieningen, waaronder winkels, scholen en een gezondheidscentrum.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerk: Exclusief Wonen
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkoopinformatie


Bekijken Brochure
Brochure

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: