Drossaart, Bouwnummer 10PR

Koopprijs

€ 215.000 vrij op naam

Woonoppervlak

115 m2

Kaveloppervlak

169 m2

Omschrijving

Woonpark Diepstroeten

Deelfase Pronkridder

Aan de rand van Woonpark Diepstroeten in Assen komen zevenentwintig ruime, gasloze woningen: rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en levensloopgeschikte woningen. Zo woon je nu én in de toekomst comfortabel. Vanuit je ruime woning loop zo naar het bos. Elke woning heeft een ruime tuin, omringd door een groenstrook die ook de grens vormt tussen jouw woning en die van je achterburen.

Rijwoningen type Drossaart
De rijwoning is de ideale gezinswoning. Met vier kamers en ruimte voor een extra slaapkamer of hobbyruimte op zolder, biedt deze woning volop wooncomfort. Verschillende uitbreidingsvarianten bieden je de mogelijkheid om al je woonwensen te verwezenlijken.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet, meterkast, trapopgang, woonkamer met tuindeur en open keuken;
Verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer;
Zolder: middels vaste trap bereikbaar, extra kamer mogelijk.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ervaar Woonpark Diepstroeten in volle glorie
Woonpark Diepstroeten is een prachtig wandelgebied. Maar juist omdat er zoveel te zien is, zie je gemakkelijk wat over het hoofd. Het wandelpad is dit voorjaar opnieuw uitgezet, dus je kunt weer kilometers lang door park en bos wandelen. Zo kun je alle prachtige facetten van Woonpark Diepstroeten zelf zien en ervaren.

WONEN IN HET GROEN, VOOR ELK WAT WILS
Woonpark Diepstroeten wordt in nauw overleg met toekomstige bewoners ontwikkeld door Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V. Een uniek project, op een prachtige locatie. Geïnspireerd op de natuurlijke groei van een Drents esdorp, bestaande uit verschillende fraaie buurtschappen met bijzondere landschappelijke kenmerken. Laat u zich verrassen door deze mooie natuurrijke locatie. Als we het hebben over Woonpark Diepstroeten kunnen we met recht spreken over een droomlocatie.

Uw nieuwe thuisbasis aan de zuidoostelijke rand van Assen biedt letterlijk het beste van twee werelden. Volop natuur, maar ook alle voorzieningen bij de hand. U heeft een uitgebreid winkelcentrum in de buurt, u zit zo op de N33 en de A28 en u fietst in 10 minuten naar het centrum

Woonpark Diepstroeten biedt u een diversiteit aan energiezuinige woningen, zowel in de huur- als koopsector. Dat is niet alleen beter voor het milieu, het bespaart u als bewoner ook direct maandelijks veel geld! U heeft de keuze uit appartementen, twee-onder-een-kappers, maar ook geschakelde, eind- en vrijstaande woningen en vrije kavels. Kortom: een duurzame en betaalbare droomlocatie met voor elk wat wils!

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees verder...

Voorzieningen

General

Purchase price
215.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Construction

House model
Single family
Construction type
New

Surfaces and volumes

Living area
115 m2
Lot size
169 m2
Inhoud
410 m3

Layout

Number of rooms
4 rooms

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

}

Heb je een vraag?

Woonpark Diepstroeten

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over alle ontwikkelingen rondom woningtype {buiding_type} in het project Woonpark Diepstroeten