Koopprijs

Van € 257.500 - € 307.500

Aantal woningen

12

Woonoppervlakte

112 m2 tot 146 m2
Inhoud
322 m3 tot 455 m3

Omschrijving

In verkoop!

Heerlijk wonen dichtbij het centrum van Assen in de nieuwe wijk Asselyn; daarvoor krijg je nu de ultieme kans. Waar vroeger de beestenmarkt werd gehouden op het Veemarktplein, komen nu maar liefst 67 nieuwbouwwoningen. Woningen in allerlei soorten en maten. Van stadsvilla’s tot appartementen en van hofwoningen tot lofts. Binnen enkele minuten op het station, in de schouwburg, in het winkelcentrum of op het terras; het Veemarktplein is het ideale startpunt.

HOFWONINGEN MET DORPS KARAKTER
De woningen in het binnengebied van het woonblok combineren alle voordelen die het wonen in het centrum van de stad heeft met de kwaliteit van het wonen in een rustige, autoluwe omgeving.

Kies de ruimte die je nodig hebt

Bijna geen enkele hofwoning in Asselyn is hetzelfde. De een heeft een grotere woonkamer, de ander weer meer ruimte op zolder of een grotere tuin. Zo loopt de kavelgrootte uiteen van 108 tot 140 m2 en varieert het woonoppervlak van 108 tot 140 m2, verdeeld over 3 lagen. Want het aantal lagen, dat is het wat alle hofwoningen wel met elkaar gemeen hebben. Ook mooi is dat je door de manier waarop je woning gesitueerd is, nauwelijks overlast hebt van verkeer.

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Hofwoning in het project Asselyn