Header

Justin Milané

Marketing & Communicatie

Ik ben geboren en getogen in Groningen, opgegroeid in Smilde. Gewoond en gewerkt in Waalwijk, Arnhem, Nijmegen en sinds 2020 weer terug (met gezin) in het Assense.  In dienst bij Lamberink sinds augustus 2019.  In mijn vrijetijd ben ik vooral in en om het huis aan het klussen en maken we met de kinderen behoorlijk wat kilometers in het Drentsche landschap. 

Header

Wat is jouw functie en waarom heb je daarvoor gekozen?

Ik ben marketing en communicatie adviseur. Mijn achtergrond is vormgever /  art director en ik heb vele jaren bij reclame- / communicatiebureaus gewerkt. Hierbij werk je gelijktijdig aan diverse uitingen voor verschillende bedrijven. Op een gegeven moment had ik de wens om al die verschillende werkzaamheden voor één bedrijf cq merk uit te voeren zodat je meer betrokken bent en mee kunt bouwen aan het succes met de focus op alleen de diensten van dat bedrijf. 

Waarom ben je bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars gaan werken?

In eerste instantie ben ik Lamberink breed begonnen. Na de overname van Woonaccent Friesland door Lamberink Makelaars & Adviseurs, kwam er nog een marketing en communicatie medewerker in beeld. Gezien de hoeveelheid werkzaamheden hebben we toen een splitsing gemaakt en ligt mijn focus op Nieuwbouwmakelaars, Woonwensfabriek en Financieel Adviseurs.

Wat zijn de leukste aspecten van jouw beroep?

Het werken met mooie producten en diensten voor een brede doelgroep. Ik verzorg veel uitingen zelf en dan is het iedere keer een uitdaging om binnen de mogelijkheden een zo mooi en goed mogelijk resultaat neer te zetten....  en weer door.

Wat is de kracht van jouw team?

Stuk voor stuk zijn het gedreven professionals met hart voor hun relaties en opdrachtgevers. Iedereen weet van elkaar wat er speelt en informatie en kennis wordt dagelijks gedeeld. Hierdoor worden vraagstukken vanuit verschillende perspectieven optimaal ingevuld en functioneert het team ook echt als team.

Wat maakt Lamberink Nieuwbouwmakelaars uniek?

Wat Lamberink in eerste instantie uniek maakt, en dat geldt voor alle takken van sport waarin Lamberink actief is, zijn de mensen. Zoals hierboven omschreven stuk voor stuk gedreven professionals die hun relaties altijd op 1 hebben staan. Anderzijds is de visie, drive, kennis en de tools die ontwikkeld zijn en ontwikkeld worden, uniek in ons vakgebied.

Waarom moet een opdrachtgever voor Lamberink kiezen?

Lamberink, het gemak van alles onder één dak. Die zin vind je regelmatig terug in onze uitingen. Samen met de persoonlijke benadering van ons team is dit echt een meerwaarde voor alle vraagstukken die een relatie of zakelijk opdrachtgever beantwoord wil hebben. Lamberink heeft een groot netwerk, is lokaal geworteld en heeft veel kennis in huis. Neem gerust contact op, er is altijd een adviseur beschikbaar die je van dienst kan zijn.

Header

Wat wilde je vroeger als kind worden?

Profvoetballer, ontwerper, timmerman, politie-agent, brandweerman, artiest, coureur, architect. Bijna gelukt...

Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet wisten van jou?

Ik zou heel graag mijn eigen camper willen bouwen. Gaat ook nog wel gebeuren.

Persoonlijke boodschap / motivatie / motto

Iedere dag een beetje beter worden in alles wat je doet.