Unieke bouwkans in Assen: Hoekkavel aan Het Palet 19

15 mei 2024

Voor degenen die dromen van het zelf realiseren van hun ideale woning, biedt de stad Assen nu een bijzondere gelegenheid. In de sfeervolle woonwijk Het Palet is er een ruime hoekkavel beschikbaar, perfect voor het bouwen van een vrijstaande woning.

Gelegen op één van de mooiste plekken in Assen, combineert Het Palet 19 het beste van twee werelden: een groene, kindvriendelijke omgeving en de nabijheid van alle stadsvoorzieningen.


Een Levendige en Groene Woonomgeving 
Het Palet staat bekend om zijn kleurrijke samenstelling en diversiteit in woontypen, wat de wijk een dynamisch en aantrekkelijk karakter geeft. Bomen en plantsoenen zorgen voor een natuurlijke sfeer en de aanwezigheid van speelplekken en scholen maakt het een ideale locatie voor gezinnen. Assen’s centrum, het NS station, winkelcentrum Vredeveld en het Amelterbos liggen allemaal binnen handbereik.

De Bouwkavel: Ruimte en Mogelijkheden 
De kavel aan Het Palet 19 is bijzonder vanwege zijn ligging op de hoek van de straten 'Het Palet' en 'E.B. van Dülmen Krumpelmannstraat'. Het perceel meet circa 435 m², met een breedte van circa 14 meter en een diepte van circa 30 meter. De toekomstige bewoners genieten van een vrij uitzicht op een royale groenstrook en zijn slechts enkele passen verwijderd van een gezellige speeltuin.

het bestemmingsplan zijn er duidelijke richtlijnen voor de bouw van de woning:

-Er mag één vrijstaande woning worden gebouwd;

-Het hoofdgebouw moet aan de naar de weg gekeerde bouwgrens worden opgericht;

-De afstand tot de zijdelingse perceelsgrens moet minimaal 1 meter bedragen;

-De maximale bouwhoogte is vastgesteld op 9 meter;

-Toepassing van een hoge gootlijn is vereist. 

Dit is een uitgelezen kans voor degenen die hun eigen woonvisie willen realiseren in een levendige, groene en centraal gelegen woonwijk in Assen. Geïnteresseerden worden uitgenodigd om contact op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar.