Uitgelicht: Asselyn hofwoning bouwnummer 30

13 oktober 2020

Wil je graag een hofwoning? Dan is dit jouw kans! Want dit zijn de allerlaatste hofwoningen van Asselyn.

Deze Hofwoning heeft een woonoppervlakte van 127 m2 en 3 woonlagen. De woning is voorzien van 3 slaapkamers en is te koop voor € 280.000,- vrij op naam. 


Asselyn
Heerlijk wonen dichtbij het centrum van Assen in de nieuwe wijk Asselyn; daarvoor krijg je nu de ultieme kans. Waar vroeger de beestenmarkt werd gehouden op het Veemarktplein, komen nu maar liefst 67 nieuwbouwwoningen. Woningen in allerlei soorten en maten. Van stadsvilla’s tot appartementen en van hofwoningen tot lofts. Binnen enkele minuten op het station, in de schouwburg, in het winkelcentrum of op het terras; het Veemarktplein is het ideale startpunt.


Midden in de stad wonen en toch het idee hebben dat je in een dorp bent. Dat kan in één van de laatste hofwoningen in Asselyn. In de ruime tuin kom je helemaal tot rust. Je woont hier in het autoluwe gedeelte van Asselyn. Ook in het ontwerp van de hofwoningen komt het dorpse karakter terug. 


Hofwoningen met dorps karakter
De woningen in het binnengebied van het woonblok combineren alle voordelen die het wonen in het centrum van de stad heeft met de kwaliteit van het wonen in een rustige, autoluwe omgeving.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Asselyn?

Bekijk ook het project Asselyn

In verkoop
Meer informatie

Asselyn

Assen


€ 268.000 tot € 368.625
111 m2 - 172 m2 woonoppervlakte
3 woningen beschikbaar