Start verkoop project 'Vrijburgh Drachten' donderdag 26 augustus a.s.

04 augustus 2021

Wij mogen jullie melden dat de start verkoop van project Vrijburgh op 26 aug. a.s. om 12.00 uur van start gaat! De volledige verkoopdocumentatie staat vanaf dat moment online en kan je je via een digitaal inschrijfformulier inschrijven voor je favoriete bouwnummer!

Het project is fraai gelegen aan het Duizendblad, op fietsafstand van diverse voorzieningen zoals het winkelcentrum Noorderpoort. Hier vind je o.a. een supermarkt, drogist, bloemist, bakker en een slager. Vanuit de Duizendblad ben je in 3 autominuten op één van de uitvalswegen naar Groningen en Leeuwarden. Daarnaast is er volop natuurbeleving in de regio, bijvoorbeeld Nationaal Park de Alde Feanen of meren als het Burgumer Mar en De Leien.

Energiezuinig en met duurzame materialen gebouwd

* tuingericht wonen en straatgericht koken;
* drie slaapkamers en een bergzolder;
* achtertuin gelegen op het noordwesten;
* woonoppervlakte van circa 122 m2;
* waterbesparende maatregelen in het sanitair;
* geen gasaansluiting en hoge isolatiewaarden;
* daarnaast zijn er diverse optiemogelijkheden zoals een garage en/of uitbouw;Heb je een eigen woning en wil je goed voorbereid zijn voor de start verkoop? Plan dan alvast een vrijblijvende waardebepaling voor je huidige woning in met een makelaar van Lamberink Makelaars Friesland, via telefoonnummer 0512 749000 of drachten@lamberink.nl.