Start verkoop 3 juli: Diepstroeten - deelfase De Hoeven

26 juni 2019

De 22 rij- en hoekwoningen van De Hoeven zijn de allerlaatste eengezinswoningen van Woonpark Diepstroeten. Op 3 juli aanstaande start verkoop tussen 16:00 en 18:00 bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars aan de Javastraat 10 in Assen.


Deze nieuwste deelfase telt 22 rij- en hoekwoningen verdeeld over twee clusters: Eshoeve en Lösshoeve. Doordat ze omlijnd zijn met een muur woon je hier in een traditionele Drentse Hoeve. Hierdoor hebben de woningen een rustieke en knusse uitstraling. Daarnaast liggen de huizen op een prachtige locatie: aan de groene bosrand. Hier ervaar je een prachtig stukje Assen. Kortom: in De Hoeven woon je groen, karakteristiek en heb je volop privacy.  


De rij- en hoekwoningen van De Hoeven zijn helemaal van deze tijd. Ze worden namelijk allemaal gebouwd met het Fijn Wonen-label van Van Wijnen. Dit houdt in: comfortabel, compleet, duurzaam, energiezuinig en gasloos wonen. Elke woning is uitgerust met een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Het is zelfs mogelijk om de woning energieneutraal (Nul-op-de-Meter) te laten maken.


Daarmee biedt De Hoeven woningen met toekomstwaarde – met de sfeer van het oude Drenthe en omringd door eeuwenoude natuur. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Woonpark Diepstroeten Kavels?

Bekijk ook het project Woonpark Diepstroeten Kavels

In verkoop
Meer informatie

Woonpark Diepstroeten Kavels

Assen


€ 162.500 tot € 299.500
1 m2 - 168 m2 woonoppervlakte
5 woningen beschikbaar