Royaal wonen met slaapkamer op de begane grond

04 februari 2020

Op zoek naar een bijzonder locatie waar u royaal en levensloopgeschikt kunt wonen?

Een bosrijke, groene nieuwe woonwijk genaamd ''Nooitgedacht'' beschikt over energiezuinige woningen omgeven in de prachtige natuur. Dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.


Deze fraaie woonwijk biedt een gevarieerd aanbod van vrije kavels in allerlei maten en bouwmogelijkheden, levensloopwoningen, twee onder één kap woningen, eengezinswoningen tot deze prachtige parkvilla's.


De parkvilla's zijn omgeven met groen en hebben een prettige, beschutte ligging. Deze exclusieve villa's zijn levensloopbestendig en liggen op een riante kavel van minimaal 335m2 tot ca 602 m2. De woningen worden geleverd met een houten buitenberging van ca. 10m, zijn volledig gasloos en erg energiezuinig met een EPC van -0,3 (!) Daarnaast zijn er meerdere indelings- en uitbreidingsmogelijkheden.


De woningen zijn voorzien riante woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer of werkkamer en inpandige bijkeuken op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich 2, 3 of 4 slaapkamers en een badkamer. Er is een grote bergzolder bereikbaar middels vlizotrap.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Parkvilla's II?

Bekijk ook het project Parkvilla's II

In verkoop
Meer informatie

Parkvilla's II

Nooitgedacht


- € 451.000
118 m2 - 120 m2 woonoppervlakte
10 woningen beschikbaar