Riant wonen in een prachtige bosrijke omgeving in het mooie Drenthe

13 oktober 2020

Op een unieke plek aan de rand van de groene nieuwbouwwijk Nooitgedacht in Rolde, worden deze vrijstaande Bosvilla's gebouwd!

De groene nieuwbouwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van zingende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.


Doordat de woningen zeer energiezuinig worden gebouwd kunt u onder voorwaarden in aanmerking komen voor extra leencapaciteit. De hypotheekadviseurs van Lamberink FA informeren u graag!


Op de unieke plek Nooitgedacht in Rolde, worden deze vrijstaande Bosvilla's gebouwd. De woningen zijn gasloos en energiezuining en worden voorzien van 24 zonnepanelen, een garage en een erker. De badkamer en het toilet zijn inclusief sanitair en tegelwerk. Genieten van ruimte en groen en dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde.


De veranda op de ene hoek biedt een heerlijke overdekte buitenruimte om al vroeg in het voorjaar en in het late najaar buiten te kunnen verblijven. De andere overdekte buitenruimte functioneert als carport en markeert de entree van de woning. Vanuit de auto kun je hierdoor droog de woning betreden. Door de overdekte ruimten schuin tegenover elkaar te leggen, wordt bovendien de relatie tussen binnen en buiten versterkt. Hierdoor ontstaat een interessante en zeer ruimtelijke plattegrond, waarbij veel indelingsmogelijkheden denkbaar zijn. Geschikt voor bijvoorbeeld een gelijkvloers woonprogramma (levensloopbestendig), werken aan huis, maar ook ideaal voor (grote) gezinnen!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bosvilla's?

Bekijk ook het project Bosvilla's

In verkoop
Meer informatie

Bosvilla's

Nooitgedacht


€ 475.000 tot € 525.000
168 m2 woonoppervlakte
5 woningen beschikbaar