Riant wonen in een prachtige bosrijke omgeving in het mooie Drenthe

13 oktober 2020

Op een unieke plek aan de rand van de groene nieuwbouwwijk Nooitgedacht in Rolde, worden deze vrijstaande Bosvilla's gebouwd!

De groene nieuwbouwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van zingende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.


Doordat de woningen zeer energiezuinig worden gebouwd kunt u onder voorwaarden in aanmerking komen voor extra leencapaciteit. De hypotheekadviseurs van Lamberink FA informeren u graag!


Op de unieke plek Nooitgedacht in Rolde, worden deze vrijstaande Bosvilla's gebouwd. De woningen zijn gasloos en energiezuining en worden voorzien van 24 zonnepanelen, een garage en een erker. De badkamer en het toilet zijn inclusief sanitair en tegelwerk. Genieten van ruimte en groen en dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bosvilla's aan de Brinklaan?

Bekijk ook het project Bosvilla's aan de Brinklaan

In verkoop
Meer informatie

Bosvilla's aan de Brinklaan

Nooitgedacht


€ 475.000 tot € 525.000
168 m2 woonoppervlakte
3 woningen beschikbaar