Nieuw in verkoop: bouwkavels aan de Brugstraat in Smilde.

13 oktober 2020

Duurzaam wonen op een riant perceel aan het water: bouwkavels aan de Brugstraat in Smilde.

In het lintdorp Smilde, grenzend aan een vaarroute en de landerijen, biedt Lamberink Woningmakelaars een kavel van 2218 m² met opstallen aan. Er is een uitstekende mogelijkheid om op dit perceel bijvoorbeeld een twee-onder-één-kapwoning of een vrijstaande woning te bouwen.

Vanaf deze locatie heeft u een prachtig weids uitzicht over de landerijen en met de voorbijvarende boten is het hier werkelijk genieten! Prachtige natuurgebieden, zoals het Drentsch-Friesche-Wold zijn snel te bereiken.

Smilde ligt ten zuidwesten van Assen. Samen met Bovensmilde, Hijkersmilde en Hoogersmilde vormt het een kilometerslang lintdorp. Het dorp heeft een uitgebreid winkelcentrum en meerdere scholen. Daarnaast zijn de stadse voorzieningen ook goed te bereiken want vanuit Smilde zijn er goede verbindingen richting Assen, Groningen, Emmen, Drachten en Zwolle.

Bezienswaardigheden zijn onder meer de Koepelkerk uit 1788 en de Televisietoren, met zijn 303 meter de hoogste constructie van Noord-Nederland.

Momenteel staat er een twee-onder-één-kapwoning op het perceel welke in slechte staat verkeerd.

De kavel bestaat momenteel uit drie kadastrale percelen en kunnen in overleg met de kopers worden verdeeld in een perceel van 2218 m² voor 120.000 euro kosten koper en een perceel van 483 m² voor 80.000 euro. Het perceel van 483 m² staat momenteel onder optie.

Het is ook mogelijk de drie percelen (totaal 2700 m²) te kopen voor de bouw van één vrijstaande woning. De totaalprijs voor deze 3 percelen bedraagt 200.000 euro.