Melkweg Oosterwolde, nog 1 kavel beschikbaar!

13 oktober 2020

Ben je op zoek naar een mooie kavel om je droomhuis op te bouwen? Dat kan in het kleinschalige nieuwbouwproject De Melkweg in Oosterwolde. Bouwkavel 5 is nog beschikbaar, circa 623 m2 voor € 120.000,- vrij-op-naam!

De locatie is gunstig gelegen tegen het gezellige winkelcentrum van Oosterwolde waaronder sportverenigingen, het Stellingwerfcollege en verschillende basisscholen op loopafstand te bereiken zijn.

De N381 en de N351 zijn ook snel te bereiken, deze wegen brengen u binnen een half uur in Drachten en in Wolvega. Ook heeft u de keuze om met het openbaarvervoer te gaan. Een aantal busroutes gaat via de Nanningaweg en de Jan Frankensingel. Zo heeft u ook een snelle verbinding met Assen of Groningen.

Voor de deur ligt de Opsterlands Compagnonsvaart; een kanaal dat zich goed leent voor vis- en vaarrecreatie. Een gedeelte van de Turfroute – de bekende toeristische vaarroute – voert door dit kanaal. Ook de recreatieve fietser kan zijn hart ophalen, want vlakbij bevindt zich één van de knooppunten van het fietsknooppuntennetwerk van Friesland.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Melkweg?

Bekijk ook het project De Melkweg

In verkoop
Meer informatie

De Melkweg

Oosterwolde


€ 249.500 tot € 379.500
74 m2 - 144 m2 woonoppervlakte
12 woningen beschikbaar