Laatste kans: Bouwnummer 2 van de Barnhouse villa's te Nooitgedacht nog beschikbaar!

07 mei 2024

Op zoek naar een ideale woonvorm voor uw levensfase? De 'Barnhouse' villa's aan De Es zijn wellicht uw droomhuis. Dit unieke plan biedt ruimte en comfort, geschikt voor diverse doelgroepen, in een prachtige omgeving nabij Rolde.

 

"Wonen aan de Es" in Nooitgedacht ligt aan de rand van wat vroeger Rolde was. Het is geïnspireerd op het Drentse platteland met veel groen en ruimte. De huizen staan verspreid op grote stukken grond met veel natuur eromheen.

De Barnhouse villa's bieden een perfecte oplossing voor wie een volwaardig woonprogramma op maaiveld niveau prefereert. Met een riante slaapkamer en badkamer op de begane grond, en twee grote slaapkamers en mogelijkheid voor een tweede badkamer op de verdieping, biedt deze woning zowel praktische eigenschappen als luxe en comfort.

'Barnhouse' villa's combineren groen wonen met energiezuinigheid dankzij hoogwaardige isolatie, PV-panelen en een warmtepomp. Deze huizen zijn vriendelijk voor het milieu en uw portemonnee, met vloerverwarming op beide verdiepingen voor optimaal comfort en ruimte.

Grijp deze laatste kans! Neem contact op voor meer informatie en reserveer uw Barnhouse villa.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's?

Bekijk ook het project Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's

In verkoop
custom media
Meer informatie

Esrijck Wonen aan de Es, 3 Barnhouse villa's

Nooitgedacht

1 woning beschikbaar
168m woonoppervlakte
€ 768.650 tot € 789.150