Uitnodiging inloopmiddag Lamberink Nieuwbouwmakelaars

27 juni 2019

Op vrijdag 12 juli ben je weer van harte welkom op de inloopmiddag  van Lamberink Nieuwbouwmakelaars! Je bent van harte welkom tussen 16.30 en 18.30 aan de Javastraat 8-10 te Assen.

Onder het genot van een hapje en een drankje informeren de NVM Nieuwbouwspecialisten van Lamberink je graag over het beschikbare en toekomstige  nieuwbouwaanbod. Projecten in de spotlights zijn Hoekbree, Kloosterbos, Diepstroeten - De Hoeven, Quercus en Westerparkstate. 


In project Hoekbree zijn nog een aantal rijwoningen beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs. In project Kloosterbos fase 2 worden 18 moderne en ruime  woningen aangeboden 2/1-kap en vrijstaand. In plan Diepstroeten is een neiuwe fase in voorbereiding: De Hoeven. Deze nieuwe deelfase telt 22 rij- en hoekwoningen, dit zullen de laatste eengezinswoningen zijn die in Woonpark Diepstroeten worden gebouwd.


In Nooitgedacht bij Rolde worden 24 onder architectuur ontworpen rij- en hoekwoningen aangeboden en een blokje 2/1-kap. De eerste woningen zijn inmiddels verkocht of onder optie.


In project Westerparkstate is het allerlaatste appartement nog beschikbaar, wees er snel bij!


Tot ziens bij Lamberink Nieuwbouwmakelaars aan de Javastraat 10 in Assen!  

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Asselyn?

Bekijk ook het project Asselyn

In verkoop
Meer informatie

Asselyn

Assen


€ 268.000 tot € 368.625
111 m2 - 172 m2 woonoppervlakte
17 woningen beschikbaar