Heldenhof Emmen: start bouw januari 2020!

09 april 2019

Al in januari 2020 zal er gestart gaan worden met de bouw van het nieuwbouwproject Heldenhof in Emmen.  Heb jij belangstelling in stads wonen aan de rand van het centrum van Emmen?  Binnenkort kan dat dus!

Stads wonen met allure!
Heldenhof is een bijzonder project van Geveke Bouw & Ontwikkeling. Stads wonen tegen het centrum van Emmen. Gezellig een terrasje pakken, genieten van een voorstelling in de schouwburg, lekker winkelen… alles op loopafstand!

Het project Heldenhof bestaat uit 30 energie neutrale stadswoningen gelegen aan de Van Schaikweg. Een locatie met historie. Voorheen rukten vanaf hier de heldhaftige lieden van de brandweer en ambulance uit. Op de locatie bevindt zich tevens nog een bunker die stamt uit de koude oorlog. De bunker is in het project geïntegreerd.  Heldenhof bestaat uit verschillende woningtypes. Van 2-laagse woningen met 3 slaapkamers tot 3-laagse woningen met 4 slaapkamers, een leefkeuken op de begane grond en een grote living op de eerste etage. Voor elk wat wils!

Belangstelling? Neem dan contact op met één van de verkopende makelaars: Lamberink Nieuwbouwmakelaars of Erdman Makelaardij.