Halfvrijstaand wonen in Heiligerlee

02 juli 2020

Sla je slag bij Heiligerlee met één van deze leuke woningen! In een kleinschalig nieuwbouwproject aan de Provincialeweg in dit historische forensendorp zijn nog 2 half vrijstaande eengezinswoningen beschikbaar!

De locatie is zeer gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Het centrum van Winschoten ligt binnen handbereik, maar ook Scheemda en de A7 zijn snel te bereiken. Via de Provincialeweg loopt een aantal busroutes, waardoor de woningen ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder sportvelden en een tweetal basisscholen. Ook natuurgebied “de Hoogte” is dichtbij gelegen en leent zich uitstekend voor een mooie wandeling of fietstocht.


De woningen worden uitgevoerd met vloerverwarming op de begane grond en zonnepanelen.


De indeling van de halfvrijstaande woningen is als volgt:


Begane grond:
Hal / entree met meterkast, toilet en trap naar de verdieping, open keuken, eethoek, tuingerichte woonkamer met buitendeur naar terras. Optioneel is een aangebouwde bijkeuken mogelijk.


1e verdieping:
Overloop, badkamer met douche, aansluiting wasmachine en vaste wastafel met spiegel en planchet, 2 slaapkamers waaronder 1 royale master bedroom. Optioneel kun je een extra slaapkamer toevoegen.


2e verdieping:
Ruime zolderberging en installatieruimte, toegankelijk middels een vaste trap. Optioneel kun je kiezen voor een slaapkamer.


De keuken is niet bij de basisprijs inbegrepen, deze mag je in eigen beheer kopen en plaatsen na oplevering. Eventuele extra aansluitpunten en leidingen hiervoor kunnen van te voren in overleg met de ontwikkelaar worden aangelegd.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwbouw Heiligerlee?

Bekijk ook het project Nieuwbouw Heiligerlee

In verkoop
Meer informatie

Nieuwbouw Heiligerlee

Heiligerlee


€ 159.500 tot € 224.500
70 m2 - 100 m2 woonoppervlakte
3 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Nieuwbouw Heiligerlee »