Wij zijn er voor u, juist nu!

16 maart 2020

Het coronavirus nestelt zich nu tot in de haarvaten van de samenleving, met alle sociale en economische beperkingen van dien. Ook wij proberen de besmettingsketen te breken door onze 80 medewerkers op de 15 vestigingen volgens de RIVM restricties en met aanvullende protocollen te laten werken.Voor uw gezondheid en dat van onze medewerkers. 

Download ook de bijlagen voor meer informatie over de voorzorgsmaatregelen, maar ook over de huidige mogelijkheden inzake de verkoop van de eigen woning, hypotheken en taxaties.  

Wij zijn er ook nu voor u om u bij te staan bij de zoektocht naar uw nieuwe droomhuis, met gebruik making van bestaande en gloednieuwe tools zorgen wij er voor dat u geen kans hoeft te missen!

Onze makelaars en adviseurs werken volgens protocollen en zoveel als mogelijk vanuit huis. Desondanks zijn wij met in achtneming van de RIVM voorschriften u graag van dienst bij bezichtigingen en adviesgesprekken. Dit kan telefonisch, via streamingdiensten als FaceTime, WhatsApp of Instagram of onder restricties bij u thuis of op één van onze15 vestigingen.

Een fysieke afspraak is mogelijk onder de volgende voorwaarden:

- u of uw gezinsleden hebben geen symptomen zoals loopneus, hoesten, keelpijn of koorts

- het gesprek vindt plaats met maximaal twee klanten en 1 adviseur

- er wordt een ondelinge afstand van minimaal 1,5 meter aangehouden

- de handen worden vóór en ná het gesprek zorgvuldig gewassen, omdat er documentatie wordt verstrekt, stoelen worden aangeschoven enzovoort. 

Daarnaast hebben wij in de afgelopen periode hard gewerkt aan een uniek online informatieplatform: Lamberink NieuwbouwTV en WoonwensTV!

Met live uitzendingen vanuit het Woonwensfabriek Inspiratiecentrum informeren wij u met thema uitzendingen over alle ins en outs van onze projecten en diensten. Tijdens deze uitzendingen kunt u gelijktijdig real time vragen stellen aan onze adviseurs. Hierbij projecteren wij doorlopend de relevante projectinformatie thuis op uw eigen scherm.

Online sales maar dan wél full service door uw persoonlijke wooncoach!

Daarnaast blijven wij u uiteraard informeren vanuit onze nieuwbouwplatforms Nieuw Wonen Groningen, Nieuw Wonen Drenthe, Nieuw Wonen Hardenberg en Woonwensfabriek. 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van eventuele aanvullende maatregelen vanuit Lamberink rondom het Coronavirus, het laatste nieuwbouwnieuws en de meest actuele uitzendingen van Lamberink NieuwbouwTV en WoonwensTV. 

Voor nu; wees alert, blijf nuchter nadenken en probeer gezond te blijven!

Arjan Lamberink

Directeur Nieuwbouw