Bouwtypes online!

08 juli 2019

De diverse bouwtypes staan online. Nog een paar nachtjes geduld en dan gaan we van start met de digitale inschrijving.

10 juli om 14.00 uur start digitale verkoop


Op woensdag 10 juli om 14.00 uur gaan de 27 woningen van fase 1 in verkoop. De verkoop is volledig digitaal, door middel van online inschrijving. Zorg dus dat je tijdig aangemeld bent als geïnteresseerde.


Inloopmoment
Heb je vragen of heb je liever even persoonlijk contact? De betrokken makelaars (Lamberink Makelaars en HuitingSchoon) staan op woensdag 10 juli voor je klaar aan de Javastraat 10-18 in Assen. Je bent van harte welkom tussen 14:00 en 18:00 uur. Je hebt dan de mogelijkheid om je laatste vragen te stellen, een informatieve folder en prijslijst mee te nemen naar huis en je in te schrijven.


Tijdens de inschrijfperiode kun je je inschrijven voor de bouwnummers van jouw voorkeur door in te loggen op je account. Je krijgt het inschrijfformulier dan direct in beeld. Bij het invullen vragen wij je naar een aantal gegevens, zoals:  • Jouw contactgegevens en die van je eventuele partner

  • Jouw financiële gegevens, zoals je inkomen

  • Welke arbeidsovereenkomst je hebt

  • De geschatte waarde van je eventuele eigen woning

  • Jouw spaargeld, eigen vermogen of financiële verplichtingen

  • Welke bouwnummers jouw voorkeur hebben.


Wat doen wij met je gegevens?


Jouw financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te stroomlijnen, kijken we naar je inkomen. De hoogte van je inkomen is niet bepalend voor toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy.


Tip: We adviseren je om vóór de start van de digitale verkoop alvast je financiën door te nemen met een hypotheekadviseur. Op deze manier krijg je een goed beeld van je financiële status en (eventueel) benodigde hypotheek. Bij het digitaal inschrijven kun je aangeven of je reeds hypotheekadvies hebt ingewonnen ja/nee. Indien je reeds een advies hebt ingewonnen vergroot je namelijk de kans op een woning!


Heb je vragen? De betrokken makelaars helpen je graag bij deze stap.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Asselyn?

Bekijk ook het project Asselyn

In verkoop
Meer informatie

Asselyn

Assen


€ 268.000 tot € 368.625
111 m2 - 172 m2 woonoppervlakte
17 woningen beschikbaar