Bouwdatum Slot van Diepstroeten bijna bekend!

13 oktober 2020

Wil jij wonen als een vorst? Dat kan in de állerlaatste fase van Woonpark Diepstroeten.

Van een oeroud bos tot kronkelende beekjes. Middenin dit idyllische landschap ligt Woonpark Diepstroeten. Straks staan er verspreid tussen vijvers en groen zo’n 250 eengezinswoningen. Als sluitstuk komt er nu een majestueus woongebouw met 23 appartementen: Het Slot van Diepstroeten. Het torent straks als een ‘landmark’ boven de wijk uit.

Klassiek modern ontwerp:
Bezoekers kunnen Woonpark Diepstroeten daardoor straks al vanuit de verte zien liggen. In het oog springt de samensmelting van bouwstijlen. De ene helft doet denken aan een middeleeuwse verdedigingstoren, een donjon. De andere helft is uitgevoerd naar een klassiek-modern ontwerp. Als ’s morgensvroeg de nevel boven het landschap optrekt, beleef je vanaf je balkon een grandioze zonsopgang. Ja, dit is een woonplek waar je als een vorst kunt leven.

Bij de verkoop van nog één appartement wordt de bouw ingepland. Deze appartementen zijn van alle gemakken voorzien, zo heeft u een eigen parkeerplek en een fietskluis op de begane grond. Om te kunnen genieten van optimaal wooncomfort is de woning voorzien van vloerverwarming en een ruim balkon van circa 10m2. Wilt u ook heerlijk wonen in Het Slot van Diepstroeten? Wees er dan snel bij! Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. 

Energiezuinig en duurzaam gebouwd:
Ondanks dat Het Slot een klassieke uitstraling heeft, wordt het appartementengebouw toekomstbestendig gebouwd. Dat betekent dat alle woningen gasloos en energiezuinig zijn.

Bekijk ook het project Het Slot van Diepstroeten

Volledig verkocht
custom media