Ben je ook toe aan een nieuw droomhuis? Kom dan naar de najaarseditie van het Woon! Event in Assen.

12 september 2023

Het event biedt weer volop wooninspiratie, waarbij je je uitgebreid kunt laten informeren door de aanwezige adviseurs, architecten en makelaars over bestaand woningaanbod, nieuwbouwprojecten, het ontwerpen en realiseren van jouw eigen droomhuis, styling en inrichting, smarthome oplossingen en nog veel meer!

Je bent van harte welkom op zaterdag 7 oktober aanstaande van 11:00 tot 15:00 uur in het Woonwensfabriek Inspiratiecentrum, Portugallaan 4 in Assen. Er is een speelhoek aanwezig voor de kleintjes, neem deze dus gerust mee!

Vraag hier een gratis toegangsbewijs aan: https://woonwensfabriek-events.nl

Een gloednieuwe woning
Ben je op zoek naar een gasloos en duurzaam gebouwde projectwoning? Lamberink heeft in Noordoost-Nederland en in Salland diverse nieuwbouwprojecten in verkoop en in voorbereiding. Lamberink is partner in Dynamis en in NieuwWonen Nederland, hierdoor vind je op het Woon! Event ook al het nieuwbouwaanbod van de aangesloten makelaars in heel Nederland!

 Van kavel naar droomhuis
Je eigen duurzame en energie neutrale droomhuis ontwerpen op basis van jouw eigen woonwensen? De architecten en adviseurs van Woonwensfabriek nemen je graag aan de hand mee in de vele mogelijkheden. Mixen en matchen op basis van honderden voorbeeldwoningen of je eigen unieke ontwerp, jij bepaalt! Met 35 jaar ervaring en ruim 2.700 gerealiseerde woningen ben je bij Woonwensfabriek aan een vertrouwd adres. Heb je nog geen kavel? De adviseurs vertellen je graag waar er nog kansen zijn en waar nieuwe kaveluitgiften te verwachten zijn.

Waardeontwikkeling eigen woning
Wil je weten wat de huidige waarde van jouw woning is voor een eventuele verkoop of heb je elders een droomhuis gezien? De makelaars van Lamberink beantwoorden graag al jouw vragen omtrent de waarde en verkoop van jouw huidige woning of rondom de aankoop van je nieuwe droomhuis.

Maak je woning compleet met WoonGereed
Het personaliseren van jouw badkamer, keuken, inrichting of tuinontwerp is vaak een tijdrovende en kostbare zaak. Bij wie moet je zijn voor het beste resultaat, welke stijlen en materialen passen het beste bij jou, hoe zorg je dat alles op tijd gereed is? WoonGereed werkt met de beste specialisten uit de markt, zij adviseren en inspireren je graag tijdens het Woon! Event.

Financieren van jouw woonwensen
De hypotheekadviseurs van Lamberink zijn je graag van dienst met het geven van inzichten in financiële producten en bijbehorende mogelijkheden.

Vraag hier een gratis toegangsbewijs aan: https://woonwensfabriek-events.nl