Fase 2 parkvilla's: bijna geheel uitverkocht!

15 juni 2021

In de fraaie woonwijk Nooitgedacht worden drie vrijstaande levensloopbestendige energiezuinige parkvilla's gerealiseerd. Voor deze drie woningen zijn inmiddels twee koopovereenkomsten getekend en één woning is nog onder optie. 

De parkvilla's zijn omgeven met groen en hebben een prettige, beschutte ligging. Deze exclusieve villa's zijn levensloopbestendig en liggen op een riante kavel van minimaal 335 m2 tot ca. 602 m2. De woningen worden geleverd met een houten buitenberging van ca. 10 m2, zijn volledig gasloos en zeer energiezuinig met een EPN van minder dan 0! Daarnaast zijn er meerdere indelings- en uitbreidingsmogelijkheden.

Het plan met parkvilla's bestaat uit 17 villa's. De eerste fase is reeds verkocht en in aanbouw. Fase 2 bestaat uit 6 halfvrijstaande villa's en 5 vrijstaande villa's.

Bent u op zoek naar een woning in Nooitgedacht? Neem dan contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars of schrijf u in voor de nieuwsbrief op www.nieuwwonendrenthe.nl. Dan bent u als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!

Bekijk ook het project Parkvilla's II

In verkoop
custom media
Meer informatie

Parkvilla's II

Nooitgedacht

120m woonoppervlakte
€ 345.000 tot € 467.500