Binnenkort in verkoop!

19 augustus 2021

Binnenkort zal de verkoop van start gaan van het nieuwbouwproject ‘Wonen in Bloemrijck’. Hierbij worden in totaal 13 rijwoningen aangeboden door Geveke Bouw & Ontwikkeling.

‘Wonen in Bloemrijck’ wordt gerealiseerd aan de Pelikaanstraat in de woonwijk Assen-Oost. Dit fraaie kleinschalige nieuwbouwplan wordt ontwikkeld met oog voor groen. De woningen worden duurzaam gebouwd en door de ruimtelijke groene opzet van het plan, een fijne plek om te wonen voor zowel jong als oud. In de nabijheid zijn er tal van voorzieningen zoals een groot winkelcentrum, centraal station en scholen. Binnen 8 minuten fietsen sta je in het bruisende stadshart van Assen. Even tot rust komen en genieten van de natuur? Landgoed Valkenstijn en het Amelterbos liggen op loopafstand.

De 13 comfortabele, stijlvolle gezinswoningen krijgen een strakke vormgeving met sprekende gevelsteen, karakteristieke accenten en natuurlijk met de techniek van nu. De bijna energie neutrale (BENG) woningen worden geheel gasloos en duurzaam verwarmd door een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen. Door de uitstekende isolatie in combinatie met vloerverwarming ervaart u het hoge wooncomfort optimaal. Luxe sanitair behoort tot het standaard.

Dit betekent kortgezegd: duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort!
De percelen variëren qua grootte van circa 114 m2 tot circa 196 m2. De woonoppervlakte bedraagt circa 118 m2. Alle woningen beschikken over een separate berging.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van het project ‘Wonen in Bloemrijck’? Schrijf je dan snel in op de projectpagina NieuwWonen Drenthe (nieuwwonendrenthe.nl) of neem contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars.