Binnenkort in verkoop - Wonen in Kloosterakker Assen

02 juli 2021

Binnenkort zal de verkoop van start gaan van nieuwbouwproject ‘Wonen in Kloosterakker’. Binnen deze fase worden rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrije kavels aangeboden door Ter Steege Bouw Vastgoed.

‘Wonen in Kloosterakker’ wordt gerealiseerd in de nieuwste woonbuurt van Kloosterveen genaamd Kloosterakker. In Kloosterakker wordt duurzaam gebouwd en wordt mede door de groene opzet van de wijk een prachtige en fijne plek om te wonen. Maar er zijn meer voordelen verbonden aan deze mooie kindvriendelijke wijk, alle voorzieningen zoals winkels en scholen zijn in Kloosterveen in nabije omgeving.

Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime woningen. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-Eisen. Wat inhoudt dat de woningen (bijna) energie neutraal zijn. De zonnepanelen zorgen voor genoeg energie, terwijl de warmtepomp en warmte-terugwininstallatie de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmen en ventileren. Dit betekent duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort!

Binnen deze fase worden de volgende woningen en kavels aangeboden:

Zestien twee-onder-één kapwoningen:
-Kavels van +/- 278 m2 tot 391 m2
-Gemetselde berging

Acht rijwoningen:
-Kavels van +/- 126 m2 tot 202 m2

Elf kavels:
-Bestemd voor vrijstaand wonen
-Kavels van +/- 503 m2 tot 662 m2

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van het project ‘Wonen in Kloosterakker’? Schrijf je dan snel in op de projectpagina!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonen in Kloosterakker?

Bekijk ook het project Wonen in Kloosterakker

In verkoop
custom media
Meer informatie

Wonen in Kloosterakker

Assen

34 woningen beschikbaar
114m - 143m woonoppervlakte
€ 165.990 tot € 425.000