plan Munster fase 2

Wonen in het mooiste dorp van Nederland op slechts 15 autominuten van de stad Groningen?

WINSUM, prettig wonen en thuis komen in Munster
Kom jij ook wonen in het mooiste dorp van Nederland?

START VERKOOP VERVOLG FASE PLAN MUNSTER:
* Wanneer: woensdag 15 februari
* online inschrijving op de projectsite www.roosdomtijhuis.nl

HET KOMENDE WONINGAANBOD BESTAAT UIT:
* Woningmodel Hunze | 4 vrijstaand geschakelde woningen
* Woningmodel Fivel | 2 vrijstaand geschakelde woningen
* Woningmodel Hunsingo | 2 vrijstaande woningen
* Woningmodel Fivelingo | 2 twee-onder-een-kapwoningen

DEZE WONINGEN ZIJN INCLUSIEF:
* keukencheque
* badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
* bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
* Triple HR+++ glas in de complete woning
* vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping
* zonnepanelen
* Energie-neutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit

GOED VOORBEREID, WAT KAN JE NU ALVAST DOEN?
Rabobank en Lamberink helpen je bij je financiële check. De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen in het nieuwbouwplan Munster in Winsum? Dan ontvangen wij graag jouw financiële check zodra de verkoop is gestart. De Rabobank en Lamberink bieden de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen. Kan je bij je inschrijving een gewaarmerkte brief van jouw hypotheekverstrekker of financieel adviseur sturen, dan weten we dat je er serieus voor gaat en de woning financieel voor jou haalbaar is. Zo'n financiële check is gratis, dus maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.
Nog een eigen woning te verkopen? Neem contact op met één van de bestaande bouw makelaars van Lamberink om gratis een waardebepaling te laten doen van jouw woning. Zo heb je je financiële gegevens goed inzichtelijk en dat geeft rust.
Wist je overigens dat vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen je kan profiteren van lagere woonlasten? Je kan hierdoor een aantrekkelijke korting ontvangen op jouw hypotheekrente bij sommige geldverstrekkers. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) ruimere leenmogelijkheden. Laat je goed informeren door onze hypotheekverstrekkers of die van de Rabobank. Lees meer hierover op de projectsite van Roosdom Tijhuis, onder het tabblad 'financiering'.

DE 9 RIJWONINGEN ZIJN INCLUSIEF:
* keukencheque
* badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
* bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
* Triple HR+++ glas in de complete woning
* vloerverwarming en -koeling op de begane grond en verdieping
* zonnepanelen
* Energie-neutrale woningen, klaar voor de toekomst! Dus nóg zuiniger dan de BENG-normering uit het bouwbesluit

BENG! ENERGIENEUTRAAL WONEN
Wij kunnen ook ons steentje bijdragen aan een beter klimaat. In dit project is er daarom voor gekozen om alle woningen energieneutraal te bouwen!
BENG is de afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. De BENG-eisen garanderen jou als (toekomstig) bewoner van een nieuwbouwhuis nóg meer wooncomfort en niet onbelangrijk een lagere energierekening. Het mooie is dat de woningen van Roosdom Tijhuis in dit plan nóg energiezuiniger zijn dan vereist is in het bouwbesluit. Ze zijn energieneutraal op gebouwniveau door onder andere het standaard toepassen van zonnepanelen op de woningen. Het betekent dat je zelf energie kunt opwekken voor warmte en elektriciteit. Waarom BENG? We gaan in Nederland langzaam over naar duurzame energievoorziening. Per 1 januari 2021 heeft de bekende EPC-eis (Energie Prestatie Coefficient) plaatsgemaakt voor BENG; de eisen voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. BENG is gebaseerd op een driestappenstrategie (Trias Energetica) om een energiezuinig woningontwerp te maken. De energieprestatie van een gebouw moet vanaf 1 januari 2021 voldoen aan BENG 1, 2 en 3, ieder "BENG getal" meet een vereiste, namelijk:
BENG 1 = Energiebehoefte: een eis voor een optimale kwaliteit van de buitenkant van een gebouw (gebouwschil), om de energiebehoefte te beperken.
BENG 2 = Primair fossiel energiegebruik: de resterende energiebehoefte van een woning moet zo efficiënt mogelijk worden opgewekt.
BENG 3 = Aandeel hernieuwbare energie: de energievraag van de woning moet zoveel mogelijk bestaan uit hernieuwbare energie (afkomstig uit zon, biomassa, buitenlucht en bodem).

BENG 2, NOG ENERGIEZUINIGER DAN DE EIS
De uitkomst van de BENG 2 normering, oftewel de hoeveelheid energie die je verbruikt, kan worden verlaagd door bijvoorbeeld het plaatsen van extra zonnepanelen. In dit project is ervoor gekozen om die zonnepanelen al standaard toe te passen, waardoor de BENG 2 norm uitkomt op 0! Oftewel alle gebouw(woning) gebonden-energie die verbruikt wordt is volledig duurzaam opgewekt. We doen dus nóg een schepje bovenop de wettelijke vereisten, een win-win voor het duurzaamheidsniveau én jij hebt een lagere energierekening! Daarnaast heb je bij een BENG- woning dus het genot van een energiezuinig ontworpen woning, dit wordt gemeten en getoetst aan de BENG 1-eis. En de BENG 3- eis garandeert jou dat minimaal de helft van de opgewekte energie duurzaam wordt opgewekt. Met een energie neutrale BENG-woning draag jij een steentje bij aan een beter klimaat en profiteer je ook nog eens van lagere energielasten, extra financieringsmogelijkheden én rentekorting!

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Je bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van jouw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk de video op de projectwebsite voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
De zon helpt een handje om jouw woning nog energiezuiniger te maken. Er komen standaard zonnepanelen op jouw toekomstige woning, zoveel als nodig is om de BENG2 norm op 0 te laten sluiten. Hierdoor is de woning (op gebouwniveau) energieneutraal. Jouw gebruikersgebonden energie wordt niet opgewekt door de zonnepanelen, je kunt ervoor kiezen om hiervoor nog extra maatregelen te treffen in overleg met onze kopersbegeleiders.

HET COMPLETE PROJECT VAN ROOSDOM TIJHUIS IN MUNSTER:
* Woningmodel Hunze
4 vrijstaand geschakelde woningen
* Woningmodel Fivel
2 vrijstaand geschakelde woningen
* Woningmodel Hunsingo
2 vrijstaande woningen
* Woningmodel Fivelingo
2 twee-onder-een-kapwoningen
* Woningmodel Boog / inmiddels in verkoop
9 rijwoningen

MUNSTER FASE 2 EN 3
Aan de oostzijde van Winsum ontwikkelt de gemeente de nieuwe wijk Munster. De eerste fase van het plan is inmiddels volgebouwd.
De gasloze wijk ligt aan het Winsumerdiep en aan de waterloop Potmaar met uitzicht over de landerijen De woningen zijn energiezuinig en comfortabel en liggen in een waterrijke, groene omgeving. In het ontwerp heeft water een prominente plaats. Fase 2 en 3 van Munster worden gerealiseerd op vijf ‘eilanden’. Daarmee wordt aangesloten op de historische verkaveling van het gebied. Woningen worden met kleine boten bereikbaar vanaf het Winsumerdiep. Voor de vijf ‘eilanden’ gelden verschillende voorschriften voor wat betreft het uiterlijk van de woningen. De kleur van de te gebruiken baksteen varieert per ‘eiland’. Dit is een verwijzing naar de voormalige steenfabriek ‘Lombok’ die vroeger aan de oostkant van Winsum was te vinden. Ook voorziet het plan in de aanleg van kinderspeelplaatsen in elk van de twee nieuwe fasen.

HET DORP WINSUM | PRETTIG WONEN EN THUIS KOMEN
Winsum GN is een heerlijke woongemeente met ruim 13.000 inwoners en alle voorzieningen (onderwijs, zorg en winkels) in de buurt. De dorpse sfeer is nog steeds aanwezig. Dat wil Winsum graag behouden. De dorpskern is karakteristiek, gezellig en aantrekkelijk met leuke smalle straatjes, terrasjes, bruggetjes en historische panden. En vooral veel water. Zowel in de oude kern als in de recente nieuwbouwplannen.
De ligging is ideaal tussen de stad Groningen (15 autominuten en uitstekende bus- en treinverbindingen) en Lauwersmeergebied. Kortom, het is bijzonder prettig wonen en thuis komen in Winsum.

INTERESSE?
en wil je niets missen van dit project? Schrijf je dan nu in voor dit project op NIEUWWONENGRONINGEN.NL en ontvang de nieuwsbrieven.
Lees verder...

Nieuws over plan Munster fase 2

Winsum plan Munster nieuwe Artist Impressions

Welke kleur kies jij voor de rijwoning in Munster 2 in Winsum?
De Roosdom Tijhuis rijwoning wordt aangeboden in twee verschillende kleuren. Kies jij voor de roodachtige baksteen of de bruine baksteen? Vanaf 21 december kan je je hiervoor inschrijven.

Lees verder

Plan Munster digitale start verkoop woensdag 21 december!

De start verkoop van de 9 rijwoningen start op woensdag 21 december online. Alle documentatie is dan te downloaden. Je kan je vanaf dat moment inschrijven met je favoriete bouwnummers.

Lees verder
Bnr. Woningtype
Reset
7 Type Boog | rijwoning € 359.500

Type Boog | rijwoning

Bouwnummer 7 - € 359.500

Beschikbaar, schrijf je nu in!

119 m2 woonoppervlakte

192 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

8 Type Boog | rijwoning € 319.500

Type Boog | rijwoning

Bouwnummer 8 - € 319.500

Mondeling verkocht

119 m2 woonoppervlakte

144 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

9 Type Boog | rijwoning € 319.500

Type Boog | rijwoning

Bouwnummer 9 - € 319.500

Verkocht onder voorbehoud

119 m2 woonoppervlakte

144 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

10 Type Boog | rijwoning € 319.500

Type Boog | rijwoning

Bouwnummer 10 - € 319.500

Verkocht onder voorbehoud

119 m2 woonoppervlakte

144 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

11 Type Boog | rijwoning € 359.500

Type Boog | rijwoning

Bouwnummer 11 - € 359.500

Mondeling verkocht

119 m2 woonoppervlakte

204 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

18 Type Boog | rijwoning € 369.500

Type Boog | rijwoning

Bouwnummer 18 - € 369.500

Verkocht onder voorbehoud

119 m2 woonoppervlakte

235 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

19 Type Boog | rijwoning € 324.500

Type Boog | rijwoning

Bouwnummer 19 - € 324.500

Onder optie

119 m2 woonoppervlakte

162 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

20 Type Boog | rijwoning € 324.500

Type Boog | rijwoning

Bouwnummer 20 - € 324.500

Verkocht onder voorbehoud

119 m2 woonoppervlakte

162 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

21 Type Boog | rijwoning € 364.500

Type Boog | rijwoning

Bouwnummer 21 - € 364.500

Beschikbaar, schrijf je nu in!

119 m2 woonoppervlakte

234 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Treinstation Winsum
1.03 km
Busstation Busstation
1.06 km
Bushalte Regnerus Praediniusstr
1.36 km
Bushalte Borgweg
1.4 km
Bushalte Rotonde N361
1.52 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Het Hogeland College
927 m
De Negen Wieken
1.08 km
Christelijke Basisschool (CBS) De Borgschool
1.24 km
Vereniging voor Christelijk Primair Onderwijs Noord-Groningen
1.31 km
Terra VO Winsum
1.31 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
946 m
Etos
1.19 km
Albert Heijn
1.24 km
SPAR
1.34 km
Welkoop Winsum
1.7 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
A.F. Bruining-Gelderblom
599 m
Huisartsenpraktijk Winsum
707 m
Apotheek Winsum
713 m
Tandartspraktijk Aan de Meeden
882 m
Tandartspraktijk Fledderus en Commies
1.15 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Lamberink Financieel Adviseurs

Vraag advies »

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.