Wonen in de Cirkel, Hardenberg

In verkoop

De laatste 2/1-kap woningen zijn in aanbouw, inclusief uitgebouwde woonkeuken!

Wonen in de Cirkel

Wonen in de Cirkel: nieuwbouwwoningen in Marslanden, Hardenberg

Zes comfortabele twee-onder-een-kapwoningen
De zes twee-onder-een-kapwoningen van Wonen in de Cirkel zijn comfortabele gezinswoningen met standaard drie slaapkamers, een zolder en een aangebouwde garage. Elk huis wordt voorzien van vloerverwarming op de begane grond en pv-zonnepanelen op het dak. De twee-onder-een-kapwoningen zijn standaard voorzien van een uitbouw!
Bouwnummer 143 heeft een standaard uitbouw van 2,40 meter.
Bouwnummer 145 t/m151 zijn standaard voorzien van een uitbouw van 1,20 meter.
Bekijk actueel aanbod >>

Vier ruime rijwoningen
De vier rijwoningen van Wonen in de Cirkel zijn aangename woningen met ruimte voor het hele gezin. De begane grond is zelfs uit te breiden met een aanbouw voor nog meer leefruimte. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers. De zolder, met eventueel een dakkapel, bevindt zich op de tweede verdieping. De rijwoningen worden elk voorzien van pv-zonnepanelen op het dak en vloerverwarming op de begane grond.
Bekijk actueel aanbod >>

Op dit moment zijn er nog meer rijwoningen in ontwikkeling. In een latere fase worden deze gepresenteerd.

Kwaliteit zit in de details
De twee-onder-een-kapwoningen van Wonen in de Cirkel krijgen een moderne jarendertigstijl. Kenmerkend voor deze stijl zijn robuuste rode stenen en lage dakoverstekken. Elk huis krijgt een fijne, lichte woonkamer met een open of halfopen keuken. Met drie slaapkamers en een zolder, bieden ze ruimte voor het hele gezin.

Indeling en afwerking volgens eigen woonwensen
Natuurlijk wil je wonen in een huis dat écht bij je past. Architecten en interieurdesigners hebben zich daarom verdiept in de levensstijlen van verschillende groepen mensen. Aan de hand daarvan hebben ze vindingrijke inspiratieplattegronden samengesteld. Laat je inspireren >>
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: