Soort woonhuis

herenhuis, halfvrijstaande woning

Koopsom

Vanaf € 329.824 v.o.n.

Woonoppervlak

134 m2
Perceeloppervlakte
282 m2 tot 326 m2
Inhoud
509 m3

Omschrijving

De 1e bouwfase start in september, nog enkele woningen beschikbaar!!

Fase 1a 8 woningen, start bouw september, fase 1b 8 woningen start bouw ca einde 2018


Heeft u interesse neem dan snel contact op met één van de makelaars

18 onder architectuur ontworpen twee-onder-één-kapwoningen met garage in prachtig Kloosterbos

Het project bestaat uit twee types: Bosanemoon en Bosrank

Wonen aan de Bosrank:
De 8 moderne twee-onder-een-kapwoningen aan de Bosrank hebben een modern en strak uiterlijk. In de basis bestaan deze woningen uit 2,5 laag en wisselen verschillende steenkleuren zich af in het straatbeeld. Doordat ze een plat dak hebben, heb je overal in huis volwaardige ruimtes. De woningen hebben, net als de woningen aan de Bosanemoon, een aangebouwde garage en een zij-ingang. De begane grond, voorzien van vloerverwarming, bestaat uit een straatgerichte woonkamer en een ruime woonkeuken met uitzicht over de tuin.
Op de eerste verdieping heb je 3 ruime slaapkamers, een berging en een compleet ingerichte badkamer. Standaard is de tweede verdieping voorzien van een opbouw over een gedeelte, gelegen aan de voorzijde (24,8 m2) ideaal als slaap-/werkkamer of bergruimte. Daarnaast kun je de tweede verdieping eventueel naar eigen inzicht indelen. Er is bijvoorbeeld een mogelijkheid om naast de gedeeltelijke opbouw een royaal dakterras te kiezen of de opbouw te verplaatsen naar de achterzijde van de woning, waardoor je een dakterras aan de voorzijde van de woning creëert. Wil je graag een royale master bedroom op de tweede verdieping? Kies dan voor een tweede verdieping over de gehele lengte van de woning, waarbij er voldoende ruimte is voor 1 master bedroom en een extra slaapkamer.

Door de plaatsing van PV Panelen op het dak, kun je rekenen op lage energiekosten.
De woningen zijn voorzien van luxe sanitair van Villeroy en Boch.

Stel je droomwoning samen met verschillende opties
Deze ruime twee-onder-een-kapwoningen kun je naar eigen inzicht nog leefbaarder maken. Kies je bijvoorbeeld voor een nog grotere leefkeuken? Een opbouw over een gedeelte of de gehele tweede verdieping? Aan de straat- of aan de tuinzijde? Ook een uitbouw aan de achterzijde is mogelijk, een luifel of carport en diverse varianten in de gevel. Je kunt het zo ruim maken als je zelf wilt!

Het is heerlijk wonen in Kloosterbos. De wijk ligt aan de westkant van Assen, ten noorden van het recreatiegebied Baggelhuizen. Je woont hier omringd door groen, in een gevarieerde natuur, met alle voorzieningen binnen handbereik. Zo vind je binnen 5 minuten fietsen diverse basisscholen, kinderopvang, sportvoorzieningen en een gezondheidscentrum. Kloosterbos is volop in ontwikkeling en wordt steeds gezelliger.

In Kloosterveen zijn er voldoende voorzieningen aanwezig in de centraal gelegen Kloosterveste.
De Kloosterveste bevat diverse winkels, eetgelegenheden, een supermarkt en een apotheek. Kortom, alles aanwezig op korte afstand van het Kloosterbos. Hier is regelmatig wat te doen voor jong en oud!

Kloosterbos is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A28. Vanuit Kloosterbos ben je al binnen 25 autominuten in de stad Groningen. Ook de treinverbinding met de stad is ideaal.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken: Doorstroomwoning, Nieuwbouw

Lees meer...

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Kloosterbos

Is een ontwikkeling van Nijhuis bouw B.V.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over woningtype Bosrank fase 1 in het project Kloosterbos