Asselyn - Veemarktplein

Binnenkort in de verkoop!

Heerlijk wonen dichtbij het centrum van Assen in de nieuwe wijk Asselyn; daarvoor krijg je nu de ultieme kans. Waar vroeger de beestenmarkt werd gehouden op het Veemarktplein, komen nu maar liefst 67 nieuwbouwwoningen. Woningen in allerlei soorten en maten. Van stadsvilla’s tot appartementen en van hofwoningen tot lofts. Binnen enkele minuten op het station, in de schouwburg, in het winkelcentrum of op het terras; het Veemarktplein is het ideale startpunt.

Niemand is beter op de hoogte van jouw woonwensen dan jijzelf. We komen dan ook graag met je in contact. Welke architectuur spreekt je aan, wat is de gewenste prijsklasse en welke opties en mogelijkheden zie je graag terugkomen? Meld je aan als geïnteresseerde, vul de woonwensenquête in en denk mee over jouw eigen woontoekomst. Jouw droomwoning maken we samen!

VIERLAAGSE STADSVILLA’S
Een uitstekende combinatie van wonen en werken; dat vind je in de stadsvilla’s. Wil je een kantoorruimte op de begane grond of wil je daar juist wonen? Dankzij de vier lagen heb je allerlei mogelijkheden. Jij bepaalt de indeling van de woning.

APPARTEMENTEN EN LOFTS
Op 2 hoeken van het plan vind je leuke, stadse appartementen. Deze appartementen bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. Wil je toch nog iets meer ruimte? Dan is er de loft. De lofts bestaan uit anderhalve woonlaag, waarbij de bovenste woonlaag zich onder de kap bevindt.

HOFWONINGEN MET DORPS KARAKTER
De woningen in het binnengebied van het woonblok combineren alle voordelen die het wonen in het centrum van de stad heeft met de kwaliteit van het wonen in een rustige, autoluwe omgeving.

Het enorme parkeerterrein aan de rand van de stad wordt geschikt gemaakt voor woningbouw. Het zuidelijk deel tussen restaurant YuMe, de Abel Tasmanflat en verzorgingshuis Anholt blijft het parkeer- en evenemententerrein. De Paul Krugerstraat loopt straks over het plein.
Lees meer...

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Hoofdlaan / Hertenkamp
566 m
Bushalte Ziekenhuis
644 m
Bushalte Kerkplein
667 m
Bushalte Anemoonflat
728 m
Bushalte Nieuw Graswijk
744 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Assen
939 m
CJBS de Regenboog
1.14 km
Vredeveldschool
1.22 km
OBS Valkenhorst
1.35 km
De Vrije School
1.39 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
EkoPlaza
733 m
Zeeman
874 m
Jeans Centre
947 m
Hema
987 m
Vodafone
1 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Atik
598 m
Kring Apotheek Karsten
760 m
Rituals
947 m
DIO Drogist
950 m
Etos
1.03 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar