Asselyn - Veemarktplein

Binnenkort in de verkoop! kijk op www.asselyn.nl

Heerlijk wonen dichtbij het centrum van Assen in de nieuwe wijk Asselyn; daarvoor krijg je nu de ultieme kans. Waar vroeger de beestenmarkt werd gehouden op het Veemarktplein, komen nu maar liefst 67 nieuwbouwwoningen. Woningen in allerlei soorten en maten. Van stadsvilla’s tot appartementen en van hofwoningen tot lofts. Binnen enkele minuten op het station, in de schouwburg, in het winkelcentrum of op het terras; het Veemarktplein is het ideale startpunt.

De interactieve situatiekaart staat nu online. Hierop kun je de prijsrange per woning, plattegronden en definitieve specificaties zien. Vanaf dit moment kun je je voorkeur voor een bouwnummer doorgeven. Let op: dit is nog geen definitieve inschrijving.

De informatie die wij halen uit de digitale enquête (van stap 1 en de bouwnummervoorkeuren uit stap 2) is voor ons heel waardevol om uiteindelijk een optimaal nieuwbouwplan te kunnen realiseren. Daarom belonen we je voor jouw medewerking: hoe actiever jouw bijdragen, hoe groter de kans is dat je een woning krijgt toegewezen. Dus geef ons je bouwnummervoorkeur door!

VIERLAAGSE STADSVILLA’S
Een uitstekende combinatie van wonen en werken; dat vind je in de stadsvilla’s. Wil je een kantoorruimte op de begane grond of wil je daar juist wonen? Dankzij de vier lagen heb je allerlei mogelijkheden. Jij bepaalt de indeling van de woning.

APPARTEMENTEN EN LOFTS
Op 2 hoeken van het plan vind je leuke, stadse appartementen. Deze appartementen bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping. Wil je toch nog iets meer ruimte? Dan is er de loft. De lofts bestaan uit anderhalve woonlaag, waarbij de bovenste woonlaag zich onder de kap bevindt.

HOFWONINGEN MET DORPS KARAKTER
De woningen in het binnengebied van het woonblok combineren alle voordelen die het wonen in het centrum van de stad heeft met de kwaliteit van het wonen in een rustige, autoluwe omgeving.

Het enorme parkeerterrein aan de rand van de stad wordt geschikt gemaakt voor woningbouw. Het zuidelijk deel tussen restaurant YuMe, de Abel Tasmanflat en verzorgingshuis Anholt blijft het parkeer- en evenemententerrein. De Paul Krugerstraat loopt straks over het plein.
Lees meer...

Nieuws over Asselyn - Veemarktplein

Asselyn aanwezig op Beurs Bouwplan

Op donderdag 24 t/m zaterdag 26 januari 2019 vindt de jaarlijkse beurs Bouwplan, Thuis in Wonen plaats. Ook wij zijn hier te vinden met een Asselyn stand. Dit is hét moment dat er meer informatie over Asselyn bekend wordt. Zo zijn er nieuwe impressies en plattegronden gemaakt die een nog duidelijker beeld geven over hoe de woningen van Asselyn er uit komen te zien. Ook zullen wij op 24 januari de prijsranges van de woningen bekend maken. Wij staan hier voor je klaar om antwoord te geven op al je vragen.

Lees verder

Het Veemarktterrein anno 1960

Na jaren van bedrijvigheid op het historische veemarktterrein wordt nu alles voorbereidt voor de komst van de 67 nieuwbouwwoningen van Asselyn. 

Wil jij wonen op de historische stukje Assen? Schrijf je dan nu in als geïnteresseerde. 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Hoofdlaan / Hertenkamp
566 m
Bushalte Ziekenhuis
644 m
Bushalte Kerkplein
667 m
Bushalte Anemoonflat
728 m
Bushalte Nieuw Graswijk
744 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Assen
939 m
CJBS de Regenboog
1.14 km
Vredeveldschool
1.22 km
OBS Valkenhorst
1.35 km
De Vrije School
1.39 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
EkoPlaza
733 m
Zeeman
874 m
Jeans Centre
947 m
Hema
987 m
Vodafone
1 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Atik
598 m
Kring Apotheek Karsten
760 m
Rituals
947 m
DIO Drogist
950 m
Etos
1.03 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar

Asselyn - Veemarktplein

Is een ontwikkeling van Credo Integrale Planontwikkeling BV