Header

Wendy Visscher

Nieuwbouwspecialist / Nieuwbouwadviseur

Wendy woont in stad Groningen en is naast haar werk vaak te vinden op het water. Wendy houdt van zwemmen, schaatsen, lezen en het luisteren naar muziek. Ze krijgt energie van zeilen en op het water zijn. 

Header

Wat is jouw functie en waarom heb je daarvoor gekozen?

Ik ben Nieuwbouwspecialist/ Nieuwbouwadviseur. Het is een heel divers beroep, waar je van veel markten thuis moet zijn. Dat spreekt mij aan. Van creatief meedenken bij de ontwikkeling van nieuwbouwhuizen, het schrijven van teksten voor de nieuwsbrieven en de site tot het adviseren en begeleiden van mensen bij een belangrijke stap in hun leven…het kopen van een nieuwbouwhuis.

Waarom ben je bij Lamberink Nieuwbouw Groningen gaan werken?

Ik werk sinds 2006 bij Nieuwbouwgroningen.nl, destijds gevraagd om te komen werken door Luit Tebbens Torringa. In 2019 hebben Lamberink Makelaars en Nieuwbouwgroningen.nl de krachten gebundeld en zijn samen gegaan in Lamberink Nieuwbouw Groningen.

Wat zijn de leukste aspecten van jouw beroep?

Ik blijf het contact met een diversiteit aan mensen van starters tot senioren het meest leuk vinden. Hen begeleiden en informeren tijdens het koopproces met persoonlijke aandacht. Uiteindelijk staat de mens in het hele proces centraal.  

Wat is de kracht van jouw team?

We zijn een klein team van 3 betrokken personen en we kunnen elkaars werkzaamheden grotendeels overnemen. Daardoor zijn we een flexibel team. We doen alle voorkomende werkzaamheden van A tot Z.

Wat maakt Lamberink Nieuwbouwmakelaars uniek?

We hebben alles onder 1 dak. We kunnen de klant ontzorgen op alle gebied van het kopen van een nieuwbouwwoning, het afsluiten van een hypotheek, de verkoop van de eigen woning en het afbouwen van de nieuwbouwwoning.

Waarom moet een opdrachtgever voor Lamberink kiezen?

 We gaan voor persoonlijke aandacht met een maximaal verkoopresultaat voor tevreden klanten en opdrachtgevers.

Header

Wat wilde je vroeger als kind worden?

Zeeman!Noem één ding dat mensen waarschijnlijk nog niet wisten van jou?

Ik heb ook een studie psychologie afgerond en ben opgegroeid bij een jachthaven, vandaar mijn passie voor water(sport).

Persoonlijke boodschap / motivatie / motto

Je kunt de wind niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen…